1986 yılından beri Prefabrik yapı sektöründe bir çığır açan Karmod, deneyimlerini üretim kalitesiyle birleştirerek gerçekleştirdiği güvenli yapılarını uygun fiyat seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. ISO uluslararası kalite sistemine sahip Karmod yapılar yeni nesil uzun ömürlü ve güvenli olacak şekilde üretilmektedir. Üretimde gerekli olan tüm malzemeler; kapı, pencere, su ve elektrik tesisat malzemeleri, çatı ve duvar kaplamaları gibi malzemeler özenle ve titizlikle çalışan markalardan temin edilmektedir.

Prefabrik yapı üretiminde öncü markalardan biri olan Karmod, gelişmiş ve modern tesislerinde Hi-Tech sistemiyle üretim yapmaktadır. Müşteri beklentilerini karşılamak ana hedeflerini oluşturmaktadır. Ayrıca hammaddeden üretime kadar geçen her aşama detaylı bir şekilde kalite kontrol sisteminden geçirilmektedir. Ön üretimi gerçekleştirilen ürünler kurulum sahasına nakilleri gerçekleştikten sonra uzman ekiplerce montajlanarak hizmete sunulmaktadır.

Ürünlerine hakim kıldığı estetik, ergonomi, dayanım, güvenlik, uzun ömürlülük gibi özelliklerle hazır yapılar alanında en büyük lider olmaya hazır bir firma olan Karmod aynı zamanda bunu kendine vizyon edinmiş durumda. Ayrıca ülkemizde artan istihdamın, ihracatın, teknolojik kullanımın ve sosyal sorumluluk bilincinin artmasına katkı sağlamaktadır. Aynı zamanda yeni bir yaşam kültürüyle yeni yaşam alanları dizayn ederek Prefabrik kültürün insan odaklı yaygınlaşmasını da kendine misyon edinmiştir. Ulusal ve uluslararası müşterilerinin tüm kapalı alan çözümlerini yeni gelişen teknolojiyle karşılamak da misyonları arasındadır.

Karmod aynı zamanda Konteyner alanında da rakiplerinden oldukça önde ve öncü bir firmadır. Know how teknolojik üretimi kullanan firma dünya genelinde yaşamı kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Modüler yaşam üretimlerini seksene yakın dünyanın değişik yerlerinden ülke güvenle kullanmaktadır.

Yönetim binaları, belediye ve diğer kamu kuruluşları ek hizmet binaları, eğitim binaları, hastane yapıları, aile sağlığı merkezi binaları, yemekhane ve yatakhane binaları, sosyal tesis binaları, satış ve pazarlama ofisleri, GSM kabinleri, spor tesisi ve kulüp binaları, anaokulları, askeri tesis binaları, laboratuvar ve görüntüleme merkezi üniteleri, wc duşlar, araştırma merkezi yapıları, polis ve jandarma merkezi gibi birçok önemli binanın yapımı Karmod tarafından gerçekleştirilmektedir. Estetik tasarımla geliştirilmiş ve modern modelleriyle Karmod sizleri daha iyi üretimlerle buluşturmak için hizmetinizdedir.