Yaz aylarının parlayan güneşi her ne kadar içimizi aydınlatsa da sıcaklıklar pek çoğumuzu yıldırmakta. Sıcaktan yıldığımız anlarda sanıyoruz ki herkesin isteği aynı: Denize girip serinlemek. Hatta tabiri caizse kızgın kumlardan serin sulara kendimizi bırakmak… Yaz tatili için serin sular ve tatlı bir hava istiyorsanız Ege tam da aradığınız yer.
Ege kıyılarında tatil yapabileceğiniz yerlerin başında Bodrum geliyor. Bodrum, tatil denilince akla gelen ilk yerlerden. Bodrum tertemiz havası, begonvilli dar sokakları, eğlenceli gece hayatı ve eşsiz koyları ile pek çok kişinin yaz tatili tercihi.
Giden herkesi kendine aşık eden Bodrum'da otel seçenekleri de oldukça geniş. Bodrum otelleri arasında her şey dahil hizmet veren lüks otellerden, oda kahvaltı hizmet veren küçük pansiyonlara kadar oldukça geniş bir seçenek olanağı var. Bu oteller arasından bütçenize uygun olan birini seçerek bu yaz Bodrum'da hiç unutamayacağınız bir tatil yaşayabilirsiniz.
Ege'de gidebileceğiniz yerlerden biri de Marmaris. Bodrum gibi Muğla'da bulunan Marmaris de yaz tatili için pek kişinin tercihi. Özellikle gece hayatı ile öne çıkan Marmaris de eşsiz bir denize ve doğaya sahip. Marmaris tatilnizde gündüzleri denizin ve doğanın tadını çıkarabilir ya da antik kentleri gezebilir, gece olduğunda ise sınır tanımayan gece hayatına karışarak eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Marmaris otelleri de yine oldukça geniş bir skalaya sahip. Marmaris otelleri arasından mutlaka bütçenize uygun bir konaklama seçeneği bulabilirsiniz.
Ege'de tatil yapmak isteyenlerin gidebileceği yerlerden biri de Çeşme. İzmir'e bağlı olan Çeşme Türkiye'nin her yerinden turistler ağırlamasının yanı sıra yakınlığı dolayısı ile en çok İzmililer tarafından tercih ediliyor. Çeşme muhteşem bir doğaya sahip. Çeşme'de bulunan Alaçatı butik tatillerden hoşlananlar ve sörf yapmayı sevenler için ideal. Çeşme otelleri arasından da bütçenize uygun bir otel mutlaka bulursunuz.
Bu yaz Ege'de keyifli bir tatil sizleri bekliyor. Vakit kaybetmeden Touristica'dan otelinizi bulun, yerinizi ayırtın!