Gençlik, çocukluk ve olgunluk arasındaki çağdır. Gençlik çağı, kişinin ne giydiğine ve nasıl göründüğüne en çok dikkat ettiği zamandır da diyebiliriz. Hal böyleyken yazın tatile çıkıldığında özellikle denizde giyilecek kıyafetlerin seçimi de büyük bir sorun haline gelir.

Gideceğiniz tatil beldesine giderken eğer denizde giyeceğiniz kıyafeti yanınıza almamışsanız mecburen denize yakın bir mağazadan alışveriş yapmak zorunda kalırsınız. Kısıtlı model seçenekleri ve satıcının bu modeller için sizden faiş fiyatlar istemesi tatilinizin henüz başlamadan burnunuzdan gelmesine neden olabilir.

Gözünüzü karartıp o parayı verseniz dahi kumaşın kalitesizliğinden ötürü suda şişen bir kıyafetle yüzmek zorunda kalırsınız. Genç hanımların bu sorunları yaşamaması için yeni yılla birlikte vakit kaybetmeden yeni sezon ürünlerini piyasaya süren Mayovera markası, gençlerin henüz tatile çıkmadan bu sorunu çözmelerine yardımcı oluyor. Mayovera.com genç hanımların zevklerine ve ihtiyaçlarına göre geniş ürün ve uygun fiyat garantisiyle mayo dünyasının yükselen değerleri arasında şimdiden yerini aldı. Tesettür mayo model ağı ile tercih sebebi olan marka önem yükselen bir değer oluyor.  Sevgili genç hanımlar, Mayovera markasının yeni sezona özel piyasaya çıkarttığı mayo modellerine göz attınız mı?

Fermuar Bolero Tasarımlı Tesettür Mayo

Şıklığından ve zerafetinden ödün vermek istemeyen genç kızlar fermuar bolero tasarımlı mayolarla beraber plajda farklı ama iddialı bir görünüme sahip olacaklar. Üç parçadan oluşan bu kombinde uzun bir alt parça, onun üstünde aynı renk uyumuyla uzun kollu bir üst parça ve üst parçanın üstünde de kombini tamamlayan göğüs kısmından biraz daha uzun fermuarlı bir yelek mevcuttur. Kombinin alt parçası sade ve düz renklidir fakat üst parça ve onunla uyumlu olan yelek de ise talebe bağlı olarak değişik desenler mevcuttur. Mayovera markasının özel olarak tasarladığı bu ürünleri Mayovera.com’da 250 tl ile 300 tl arasında bulmak mümkündür.

Kleopatra Tasarım Lazer Kesim Tesettür Mayo

Fermuar Bolero tasarımlı mayolar kadar gösterişli olmasa da şıklığı daha çok ön planda tutan bu modelde lazer yöntemiyle özenle kesilen ve işlenen boyun kısmı ünlü Mısırlı Kraliçe Kleopatra’nın boyunluğunu andırmaktadır. Kesinlen kumaşların altına farklı bir renk kumaş eklenerek kapatılan bölümler nedeniyle kombinin üst parçası birbiriyle uyumlu çift renkten oluşmaktadır. Kombinin alt parçasınaysa düz bir renk ve sade desen hakimdir. Bununla beraber mayonun bone kısmı da farklı bir renkteki saç bandıyla kombinlenerek mayonun zerafetine zerafet katmaktadır. Kleopatra tasarım lazer kesim tesettür mayolarını Mayovera.com’da 249 tl’ye farklı renk seçenekleriyle ulaşmak mümkündür.

Nakış İşlemeli Tesettür Mayo

Bu sezonun modası haline gelen nakışları mayolarına işleyen Mayovera.com’da birbirinden gösterişli farklı nakış işlemeleriyle genç tesettür mayo hanımlar için güzel bir seçenek haline gelmiştir. Nakış desenleri arasında başı çeken model tek taşlı nakış modelleridir. Her bir nakış kısmına tek taş ilave edilerek üretilen model sayesinde genç kızlar denizin içinde bir yıldız gibi parlayacaklar. Tek taşlı model dışında bir diğer iddialı ürün ise iki yüz elli inci ile işlenmiş mayo modelidir. Dizaynı oldukça şık duran bu mayo modelinde parlak incilerin ve siyah kumaşın birbiriyle uyumu ihtişamlı bir görünüm sunuyor.