Yasak elma dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren pek çok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin oldukça güçlü bir oyuncu kadrosu var ve her hafta bambaşka entrikalar, aşk hikâyeleri ile hızla akıp giden dizide dikkatleri çeken bir başka olay ise hanımların şıklıkları…

Diziyi izlerken Ender’in kötülüklerinden çok harika kıyafetleri çekiyor. Yasak elma kıyafetleri ile de gündem yaratarak rekorlar kırmaya devam ediyor. Bir taraftan Yıldız’ın Halit ile ite kaka yürüyen evliliğini izlerken hemen tüm izleyiciler Yıldız’ın kıyafet seçimlerine bayılıyor.

Alihan ve Zeynep… Dizide en sevilen karakterlerden olan çiftinde renk uyumu içerisindeki kıyafet kombinleri aşkları gibi… Kimi zaman çok renkli ve eğlenceli kimi zaman da hüzün doluyor. Dizide rol alan herkesin ne kadar şık oldukları tartışılmaz bir gerçektir.

Yasak Elma Kıyafetleri

Yasak elma dizisinde en sık kullanılan dizi kıyafetleri tek parça şıklığıyla büyüleyen elbiseler veya pantolonlu müthiş kombinler olarak ekranlarda yer alıyor. Her hafta pazartesi günü sevenleri ile buluşan dizinin o hafta ki konusu kadar kim ne giymiş konusun da epeyce dikkat çekiyor.

Sıkı takipçiler dizinin diğer başrolü olan Halit’in hangi takımı hangi kravat ile kombinlediği, Zehra ve Lila, Zerrin farklı tasarımlarla mı ekrana gelecek diye dört gözle dizinin başlamasını bekliyor. Yasak elma kıyafetleri konusunda akıllarda uzun süre kalacağa benziyor. Hanımların zarafetini ve şıklığını beyler de aynı şekilde takip ediyorlar.

Düşünün ki dizide figüranından başrolüne kadar kıyafet seçimleri en doğru ve titizlikle yapılıyor. Bu dikkat ekrana o kadar güzel yansıyor ki dizi başladığında takipçileri ekran başından ayrılmadan diziyi takip ediyorlar. Diziyi yakından takip eden herkesin kullanılan kıyafetlerdeki kalite ve farklı tasarımları mutlaka dikkatini çekmiştir. Çünkü bu kıyafetlerin pek çoğu tasarımlar arasından seçilerek sanatçılara giydirilmektedir.

Dizinin Kıyafetlerini Sizde Giyebilirsiniz

Yasak elma dizisinde kullanılan ve oldukça beğenilen kıyafetleri seçkin tasarımcıların sitelerinden satın almak gibi bir şansınız bulunuyor. Sizde Ender kadar asil Yıldız kadar güzel olmak isterseniz kolaylıkla sadece birkaç tık da bu eşsiz tasarımlara ulaşabilirsiniz.

Özellikle mont, trençkot, gömlek ve elbiseleri bu internet sayfalarından çok daha detaylıca inceleyerek dilerseniz en beğendiğinizi dilerseniz de hepsini alarak yepyeni ve Yasak Elma dizisi kıyafetleri ile dolu bir gardırop yapabilirsiniz.

Tüm Dizi Kıyafetleri ve sponsorları için linke tıklayabilirsiniz.