Ülkemizde yaşam ve iş dünyasının konum olarak ilk tercih ettiği İstanbul, hızlı şehirleşme ve yerleşim alanlarının genişlemesi ile adeta dev bir inşaat alanı gibidir. Bu şehirleşmeye paralel olarak hızla gelişen yapı sektöründe, dış cephe kaplama ve yalıtım uygulaması oldukça önem arz etmektedir. Yapılarınız, yeni ya da eski olabilir. Konfor ve huzur için ilk detay, evlerinizin ısı yönünden dengelenmesidir. Mantolama ısı yalıtımı için son on yılda inşaat sektöründe vazgeçilmez bir uygulamadır.

Isı yalıtımı, evlerinizin genelde dış cephesinden yapılmaktadır. İç ısı yalıtımı sadece zorunluluk halinde uygulanmaktadır. Firmamız İzocenter, eğitimli personeli ile her türlü yalıtım ve mantolama uygulamasını güvenle ve kaliteli olarak yapmaktadır. Isı yalıtımının yapılarımıza ve bizlere oldukça fazla faydası vardır. Bazı faydaları olarak, uygulama sonrasında yapınızın dış görünümü yeniden dekore edilmektedir. Aynı zamanda bu dekorasyon farkı evlerinizin değerini arttırmaktadır. Isı yalıtımı sayesinde faturalarınız da neredeyse yarı yarıya azalma sağlanır. Bir diğer faydası ülke ekonomisinedir. Azalan enerji tüketimi sayesinde ülkemizin dış enerji bağımlılığı azalmaktadır. Doğaya salınan zararlı gazlarında azaldığı unutulmamalıdır. Mantolama, evlerimizdeki nem oranını azalttığından küflenme ve elektrikli cihaz arızaları en aza iner. Bu faydaların detaylarını ve daha fazla bilgiye firmamızda ki yetkili ve uzman personeli ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Firmamız, yalıtım uygulamasını tecrübeli ekiplerimiz ile kısa sürede ve çevreye zarar vermeden kaliteli ve güvenli olarak uygulamaktadır.

Mantolama sonrasında yapılarınızın dış cephe kapaması yeniden dekore edilmiş olur. Bu değişim ve yalıtım sayesinde evlerinizin değeri artmış olur.  Yalıtım uygulaması dış cephe dışında birçok alana yapılmaktadır. Çatı ve teraslar, banyolar ve mutfaklar gibi binalarınızın temeline kadar farklı mantolama uygulamaları bulunmaktadır. Uygulamaların yapımı oldukça zahmetli olmasına rağmen hava şartlarına bağlı olarak, tecrübeli personelimiz sayesinde tüm dış cephe yalıtım uygulamalarını kısa sürede yapabilmekteyiz. Mantolama ve başka yalıtım uygulaması yapanların, müşterilerine verdiği fiyatlar, yaptıkları iş ve kaliteye kıyasla güven vermemektedir. Firmamızın konusunda uzman ve eğitimli personeli, uygulamalarında Avrupa standartlarında kaliteye sahip malzemeler kullanmaktadır. İnşaat sektöründeki yalıtım ve diğer uygulama referanslarımız kalitemizin ve fiyatlarımızın göstergesidir.