Amerika Birleşik Devletlerinin resmi izni ile düzenlenen ve kültürel değişim olanakları sunan Work and Travel sayesinde sizde Amerika' da hem yabancı dilinizi geliştirebilecek hemde ülkenin kültürel değişimlerinden yararlanma imkanlarını sağlayabileceksiniz. Bu program sayesinde yaz aylarınızı en keyifli şekilde geçirebilmenin yanı sıra çalışabileceğiniz iş ile kolaylıkla para kazanabileceksiniz. Bu süreç içerisinde yabancı ülkelerden de gelen yabancı arkadaşlar edinebilme şansınızda olacaktır.  Bu program yaklaşık olarak 12 hafta sürmektedir ve sonrasında Amerikayı gezebilmek için 4 hafta daha kalma fırsatını yakalayabileceksiniz.

amerika vizesi

Work and Travel Programının Avantajları

Bu program siz katılımcılara bir çok avantajlar sunabilmektedir. Bu program ingilizcenizin gelişmesi ve farklı ülkelerden katılım sağlayan ve edineceğiniz arkadaşlıklar ile arkadaşlarınızın sayesinde o ülkeninde kültürünü yaşayabileceksiniz. Seyahat edebilme olanakları, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilme, iş tecrübesi, para kazanma, tatil yapma, pasaport sahibi olabilme imkanı gibi bir çok avantajın sunulduğu bu programa katılım için firmamızın uzman ekibi ile işlemleriniz hakkında görüşmeler yapabileceksiniz. Peki bu programa katılmaya karar verdikten sonra konaklama imkanlarını mı düşünüyorsunuz. Bu programa katılan kişiler genellikle hosteller, öğrenci yurtları yada apartman dairelerini tercih etmektedir. Bütün işlemlerinizi bizim sağlayabileceğimiz gibi konaklama işlemlerinizi de bizim aracılığımız ile kolaylıkla çözüm bulabileceksiniz. amerika vize

Work and Travel Programı

Sizde keyifli bir şekilde hem yaz tatili hem Amerika'nın kültürlerini öğrenmek istiyorsanız belgelerinizin tamamlanması, vize randevunuzun alınması ve seyahat sağlık sigortanızın yapılması, uçak biletlerinizin ayarlanması gibi birçok işlemlerinizi bizim referanslarımız aracılığı ile yapabileceksiniz. Work and Travel programı ile restoranlar, eğlence parkları, mağazalar, marketler ve fast food işinde çalışarak para kazanabilecek ve yabancı dilinizi de geliştirebileceksiniz. Sizde pasaport, vize, uçak seyahati ve bir çok işlemlerinizin kolaylıkla yapılabilmesi adına amerikavizesi.com.tr adresinden profesyonel danışmanlarımızla görüşmeler yaparak Amerika' ya seyahat avantajlarından yararlanabileceksiniz. Birçok işletme merdiven altı iş yaptığının yanı sıra Amerika hayallerinizin de kırılmasına sebep olabilmektedir, fakat biz size güvenilir kaliteli ve lider öncü firmamız ile en iyi imkanları sunabilmekteyiz. Firmamızın amacı en kaliteli hizmeti güvenilir bir şekilde siz müşterilerimize sunmaktır.