Son günlerde bir oyun herkesin dilinde, herkes onu konuşuyor ve bir furyanın nasıl hızla yayılabileceğini gösteriyor. Öyle ki her yaştan insan ve bunların arasında da özellikle çocuklar oyunun etki alanına fazlasıyla girmiş drumdalar ve emin olun onları bilgisayar başından kaldırmak neredeyse imkansız hale gelmiş durumda. Siz de onlardan birisiyseniz ve oyunu oynamak istiyorsanız, mutlaka wolfteam oyununa hemen wolfteam kaydol ve eğlenmeye başla. Üstelik ücretsiz olan oyunumuzdan, ücretli hediyeleri de kazanabilmeniz mümkün.

İlk aşamada sadece oyun içerisinde ki tarafınızı belirlemek yetiyor. Yani bir polis gücümü, yoksa kurtlar takımının bir üyesi mi olacaksınız, bunu iyi belirlemelisiniz. Polis gücüne katılırsanız, Dünya'nın sonunu hazırlayan kurt adamları yok etmek, planlarını bozmak ve onların soyunu kurutmak zorundasınız. Bunu yapamazsanız emin olun Dünya artık kurtların hakimiyetine geçecek ve yaşanılası bir Dünya olmaktan tamamen uzaklaşacak.

Oyunumuzun hikayesini kısaca anlatacak olursak, insanoğlunun insanları daha fazla yaşatma çabasının kötü bir sonucu özet olarak söylenebilir. Yani yeni bir takım keşifler yapmak adına, şnsanları kurtlara dönüştüren ilaçlar keşfedilmiştir. Bu ilacın yan etkilerinin farkına varılmasının ardından da, artık çok geç olduğu anlaşılmış ve tek yapılabilecek şeyin bunlar ile silahlı mücadeleye girişmek olduğu anlaşılmıştır. Tam üç senedir savaş devam ediyor ve hala birsonuç alınabilmiş değil. Taksim'de, NewYork'ta ve Dünya'nın her köşesinde savaş amansız bir şekilde devam ediyor. Sen de tarafını seç ve hemen savaşa katıl.

Oyun içerisinde önemli noktalardan bir tanesi de şifre değiştirme işlemi. Yani oyun içerisinde güvenliğiniz sağlamak adına,şifrenizin belirli periyotlarda değiştirilmesi gerekiyor. Eğer bu şifredeğiştirme işlemini yapmak isterseniz, Wolfteam Şifre Değiştir sayesinde bu işlemi gerçekleştirebilmeniz mümkün. Bunun yanısıra, kullanıcılar diğer ayarları da hesap ayarları bölümünden kolaylıkla yapabilir.

Ayrıca oyuna başlayabilmeniz içinde oyunun kayıtaşamasından önce oyunu indirmeniz gerekliliği. Bu işlemi yaparak oyunu kısa sürede indirebilirsiniz. Oyunu indirmek için wolfteam indir seçeneklerini kullanabilirsiniz. Üstelik indirme işlemini de ücretsiz olarak yapabilirsiniz.