Acarnet olarak bilişim sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz. Sektörde birçok kategoride her geçen gün daha da gelişmekteyiz. İstanbul merkezli firmamızda web sitesi tasarımı başta olmak üzere seo, yazılım, e ticaret ve dijital reklamcılık alanlarında hizmet vermekteyiz. Yaklaşık 30 uzman personelimiz ile firma ayırt etmeden hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Dijital platformlarda size en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için çabalıyoruz.

Web Tasarım

Firmaların, şahısların yada kurumların web ortamı aracılığı ile kendilerini tanıtmaları için hazırlattıkları sayfaların bütününe web tasarım denir. Kaliteli ve profesyonel anlamda alınan tasarım hizmeti müşteriyi her zaman memnun eder. Kalitesiz ve arama motoruna uygun olmayan web sitesi tasarımları başarısız olunmasına neden olur. Biz Acarnet olarak müşteri memnuniyetini her zaman üst seviyede tutuyor ve işimizi özenle yapıyoruz. Sizde https://www.acarnet.com adresinden bize ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Web Tasarım Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Web tasarımı hizmetinde dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. İlk önce hizmet alınacak olan kurumun ciddi bir kurum olmasına dikkat edilmelidir. Paranızın çöpe gitmesini istemiyorsanız hizmet alacağınız kurumu araştırmalı ve bilgi edinmelisiniz. Hazır web siteleri kullanmayın. Arama motoru dostu olmayan hazır web siteleri kullanıcılara vermek istediğiniz mesajı tam olarak yansıtamaz. Hizmet almadan önce arama motorlarında hangi kelimeler yazıldığında çıkmak istiyorsanız belirleyin ve ona göre hazırlanmasını isteyin. Siteyi yaptırırken sayfa açılma hızının ve sayfa arası geçişlerinin hızına dikkat edilmelidir. Bizde köklü bir web tasarım firması olarak size en iyi hizmeti sunuyor ve sizin beklentilerinize göre hareket ediyoruz. Özgün tasarımlar ve kullanıcı dostu arayüzler ile hizmetinizdeyiz.

İyi Bir Firmanın Özellikleri

Hizmet alınacak firmanın iyi olup olmadığını anlamak için bazı kriterlere dikkat etmek gerekiyor. İyi bir firmanın özellikleri:

  • Sektörde ciddi referansları ve çalışmaları olan ve yaklaşık 10 senedir hizmet veren,
  • Kurumsal bir yapı içerisinde hizmet veren,
  • Uzman çalışma ekibi bulunan,
  • İş ahlakı bulunan ve etik kurallara uyan bir ekiple çalışılması,
  • Yalnızca iş sürecinde değil daha sonrasında da müşteriler ile iletişimde bulunan ve sorunlara çözüm üreten,
  • Müşteri beklentilerini ön planda tutan ve son teknoloji ile uyumlu olarak çalışan.

Web Tasarım Süreci Nasıl İşler?

Web sitesi tasarımında sürecinde firmamızın izlediği bazı yollar vardır. Bu süreçte her adım dikkatli bir şekilde müşteri portföyüne uygun olarak yapılmaktadır.

İlk önce işletmenin ne istediği belirlenir.

Müşterinin ne talep ettiği ve müşteri- işletme arasında ortak nokta bulunur.

Sektörde bulunan diğer firmalar ve firmanın sunduğu hizmetler incelenir. Diğer firmaların nasıl bir yol izlediği analiz edilir.

Web sitesi içerisinde kullanılacak olan renkler, yazılar, şekiller ve resimler belirlenir.

İşletme için uygun olan örnek tasarımlar ortaya çıkarılır.

Müşteriye uygun olan örnek tasarımlar çıkarılır.

Karşılıklı olarak tasarıma karar verilmesinin ardından tasarımın psd formatı onaylanır.

Psd formatında tasarım içerisinde olması gereken kod kısımları yazılır.

Yönetim paneli cms yazılı ile bütünleştirilir.

Test aşamasından sonra kullanıma hazır hale gelir, yayınlanır.

Web Tasarımı Profesyonel Anlamda Nasıl Olmalıdır?

Web sitesinin sayfa açılış ve sayfalar arası geçiş hızlarının iyi olması gerekiyor. Çünkü kullanıcı sayfalar arasında geçişin ve sayfa açılış anındaki geçişin hızlı olmasını ister.

Web sitesi tasarımı yapılırken menülerinin kullanıcı tarafından rahat kullanılması gerekir.

Site içerisinde kullanıcıdan detaylı kimlik numarası veya kredi kartı bilgileri istenmemelidir.

Site bir bütün şeklinde uyumlu olmalıdır.

Son teknolojiye uyumlu araçlar kullanılmalıdır.