Sitenize reklam almak istiyorsunuz ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz? İşte Size Çözüm: MAXAD

Google reklamlarını sitenizde yayınlamak istiyor ama nerden başlayacağınızı bilmiyorsanız ve sitenize gelen ziyaretçilerden en üst seviyede reklam geliri elde etmek istiyorsanız, profesyonellerden yardım almanız şart. 

Bu konuda sektörde uzun yıllar deneyimli olan bir ekip var, Google bu ekibe Türkiye'deki İLK VE TEK ADSENSE YETKİLİ İŞ ORTAĞI sertifikası verdi, ekibin yöneticisi Sn. Özgür Ekinci ile röportaj gerçekleştirdik.

MAXAD nedir ? Ne İş Yapar ? 

Maxad Türkiye'deki ilk ve tek ADSENSE ( Google Reklamları Yayınlama Platformu ) İş Ortağıdır, sitelerinde Google reklamları yayınlamak isteyen yayıncılara bu konuda profesyonel destek sağlar. 

MAXAD Fikri nasıl ortaya çıktı ? 

Reklam yayınlamak isteyen kişilerin Google ADSENSE platformuna üye olma, platformu kullanma ve sitelerine reklam yerleştirme konularında sıkıntı çektiğini gördük. Birçok ADSENSE kullanıcısı hatalı kullanım yüzünden hesaplarının bloke olması ile karşı karşıya kaldılar. Bu konuda MAXAD kendi paneli üzerinden sizi GOOGLE ADSENSE ile muhatap etmeden reklam yerleştirmenizi ve yönetmenizi sağlıyor. 


Neden MAXAD ? 

Reklam Yayıncılığı sektörüne baktığınızda Google reklamları aslında en yüksek geliri alabileceğiniz tek platform. Ancak yayıncılar kendi başlarına ADSENSE 'ten en iyi geliri alamayabiliyorlar. Bu konuda MAXAD ekibi yayıncılara ADSENSE üyeliğinden REKLAM yayınlamaya kadar bütün süreçte destek oluyor. Reklam alanlarını tasarlıyor ve en iyi reklamı yayınlamalarında yardımcı oluyor. 

MAXAD olarak hedefleriniz nelerdir ? 

2015 yılının sonuna kadar 1000 yayıncıya hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ekibimizi ve altyapımızı buna göre kurduk. Ayrıca altyapımızı hem Türkiye hem de EMEA bölgesi için geliştiriyoruz. 

Sn. Özgür EKİNCİ'ye teşekkür ediyor, Başarılarının Devamını Diliyoruz. 

MAXAD Web Sitesi : http://maxad.co/index.html