Volvo dünyanın en büyük ikinci ağır kamyon üreticisi ve tüm dünyadaki müşterileri için güvenilir taşımacılık çözümleri yaratmaktadır. Volvo Kamyon, yüksek talepleri olan profesyonel müşteriler için, orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla müşterilerine eksiksiz ulaşım çözümleri sunuyor. Volvo Trucks Canlı Testleriyle tüm dünyada merak uyandırmaya devam ediyor. Volvo Trucks Canlı Test Serisi, The Epic Split ve The Hamster Stunt gibi başarılı filmlerle bütün dünyada yankı uyandırdı.

Peki Volvo FMX’in  en zorlu olan yeni Canlı Testine hazır mısınız? Volvo FMX inşaat kamyonunun  şimdiye kadarki en zorlu testlerinden birine tutulduğu yeni canlı testi bugün yayınlanacak. Volvo Trucks Küresel Pazarlama ve İletişim Direktörü Ingela Nordenhav bu zorlu test ile ilgili iddialı bir açıklama yaptı. Ingela Nordenhav bu açıklamada "Volvo FMX'i güç ve çekiş açısından rakipsiz kılmaya yardımcı olması için geçen sene kamyona birtakım yeni işlevler kazandırdık. Kamyonun ne kadar dayanabildiğini insanlara gerçekten gösterebilmek için aklımıza gelebilecek en zorlu testi uyguladık," diyor. Bu açıklamadan sonra Volvo Trucks’ın yeni canlı testte neler yaşandığı dünyada büyük merak uyandırdı.

Canlı Test serisinde dünyanın her yerinde başarıya sahip olmuş diğer başka örnekler ise The Epic Split ve The Hamster Slunt bulunuyor. Bu test filmlerinin ortak özelliği, Volvo Trucks’ın kabiliyetin en göze çarpan yöntemlerle test ediyor olması.Canlı Test Serilerinden bahsedecek olursak; Look who’s driving”, 2012'de The Ballerina Stunt ile başlayan Volvo Trucks'ın Canlı Test serisindeki yedinci testtir. Bu seride ayrıca The Hook, The Hamster Stunt ve The Epic Split gibi viral başarılar da bulunmaktadır.

Canlı Test serilerinin yapılmasındaki amaç Volvo Kamyonlarını olağanüstü testlere sokarak bu kamyonların performanslarını göstermektir. Canlı Test Serisi Youtube’da 100 milyondan fazla kez izlenmiş ve çevrimiçi olarak 8 milyon kez paylaşılmış. Siz de Volvo Trucks’ın yeni canlı test serisini merak ediyorsanız bugün Volvo Trucks’ın Youtube kanalını takip etmeyi sakın unutmayın!