Vaser Liposuction tedavisi sırasında acı hissedilmez ve eğer acı hissederseniz lokal anestezi ile bu sorun çözülebilir. Vaser Liposuction kısa sürede ve kişiye rahatsızlık yaşatmadan çok iyi sonuçlar çıkaran bir operasyondur. İşlemi yapan cihaz diğer dokuları korur yani doku seçiciliği vardır ve sadece yağ dokularını hedefler. Bu sayede boyunda, kolda yani bu gibi hassas bölgelerde bulunan yağları ortadan kaldırmak için yeterli güce sahiptir. Yapılan araştırmalara göre Vaser Liposuction işlemi sonucunda vücudunuzun pürüzsüz bir güzelliğe sahip olacağını kanıtlayan sonuçlar elde edilmiştir.  Fazla yağlarınız varsa ve yaptırdığınız acı dolu estetik operasyonlar ve onca işin gücün arasında yapışan kısa spor işe yaramadıysa Vaser Liposuction yaptırabilirsiniz. 

Vaser Liposuction diğer Liposuction tedavilerinden tamamen farklıdır yani diğer Liposuction tedavilerinde olduğu gibi uzun iyileşme süreci ya da rahatsızlık geçirmezsiniz, kısa sürede iyileşir ve istediğiniz görünüme kavuşursunuz. Oldukça kısa sürede tamamlanan ve sonucunda hiçbir ağrı sızı hissetmeyeceğiniz bu işlem son zamanlarda oldukça şık başvurulan bir işlemdir.

Vaser Liposuction Hangi Bölgelere Uygulanır?

Vaser Liposuction aslında bir yap transferi işlemi sayılabilir. Vaser işlemi genellikle dudaklara hacim kazandırmak için veya yanaklara hacim kazandırmak için tercih edilen bir işlemdir. Geliştirilen bu yeni Vaser Liposuction sistemi sayesinde hastanın hem kendi yağı alınır hem de kendisine hacimlendirilmek istenen bölgeye transfer edilebilir. Bu sayede işlem süresi kısalmış olur ve ortaya çıkan sonuç çok daha güzeldir. Eğer sürekli spor yapıyorum ama bazı bölgelerimdeki yağlarım erimiyor diye bir sıkıntınız varsa Vaser Liposuction tam da size göre bir operasyondur ve bu konuyla alakalı internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Karnınızda ya da yüzünüzde diyet ve egzersiz yaptığınızda erimeyen yağlarınız var ise ve bu durum sizi rahatsız ediyor ise Vaser tedavisine başvurmanız gereklidir. Vücudunuzdaki yağların dağılımı her zaman eşit olmayabilir ve bu görüntü çoğu zaman sizi rahatsız edebilir, bu görüntüyle yaşamanıza gerek yok. Vaser Liposuction tedavisini yaptırdığınızda kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşacak ve mutlu olacaksınızdır. Özgüven eksikliği yaşamanıza üzülmenize hiç gerek yok bu kısa yöntem sayesinde orantısız yağlarınızdan kurtulmak çok daha kolay. Vücudunda erimeyen rahatsız eden yağları olan her yetişkin için ideal bir tedavi sistemidir. 

Vaser Liposuction Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Vaser Liposuction diğer tedavilere oranla çok başarılı bir operasyondur. Bu operasyon sonucunda vücuttaki o kötü görünen, sizi rahatsız eden dengesiz yağ dokusu dengelenir ve istenilen görünüme kavuşulur.

Liposuction fazla yağları kısa sürede yok etse de Vaser Liposuction tedavisi kilo verdirme veya obezite için asla bir çözüm değildir. Selüloit için etkili bir tedavi yöntemi değildir. Vaser Liposuction yaptırdıktan sonra beslenmenize, sporunuza ve sağlıklı bir yaşam kurmaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Erkeklerde görülen meme büyüklüğü tedavisinde yani bir diğer adıyla jinekomasti tedavisinde de Vaser Liposuction yöntemi kullanılmaktadır. Vaser Liposuction yaptırmak isteyen pek çok insan ile iletişime geçmektedir.