Vaser liposoction tedavisi derin ve geniş bölgeler de uygulanan yüzeysel tedavilerdendir. Doğal ve kaslı vücut formları için tercih edilebilen uygulama çeşitlerindendir. Bu ameliyat çeşidi Türkiye de estetik dalında en çok uygulanan ameliyatlardandır. Yıllardır uygulanan bu tedavi önceden farklı yöntemlerle gerçekleştirilen ve yağ hücrelerinin vücuttan alınıp vücuda şekil verilmesinden oluşan bir tedavi idi. Fakat artık Vaser liposoction İstanbul ve Marmara bölgesinde hızla yayılmış klasik yöntemlerin bir kenara bırakılmasını sağlamıştır.

Yağ dokusunu etkileyen ses dalgalarının sayesinde yağların sıvılaşması hedeflenir ve lip lift tedavisi gerçekleştirilir. Ultrasonların enerjisi ile yağ hücrelerinin üç boyutlu yöntemlerle vücuttan alınarak yeniden şekillenmesini sağlamaktadır. Vücut hatları için bir heykeltıraş görevi gören bu tedavi, kas gölgelerinin ortaya çıkmasını sağlar. Fazla kiloya sahip olmayan hastalar dâhil kaslı bir görünüm için bu tedavi den yararlanabilirler. Sportif bir görünüm için de bu tedavi tercih edilir.

Vaser Liposuction Tedavisi ve Lip Lift

Vaser liposoction ile gerçekleşen tedavi de kesinlikle ses dalgaları yağ hücrelerine karşı özellikle duyarlıdır. Sinirlere, kas ve damar dokulara zarar vermez. Bu işlemden sonra ağrılar, kanamalar, morluklar, ödem ve şişlikler oluşmaz. Yağ hücrelerinin dahi zarar görmeyeceği bir tedavi metodur. Canlılığı koruyan yağ hücreleri farklı alanlara transfer edilir. Alınan yağlar ise özel bir işlem ile ihtiyaç duyulan alanlara eklenir. Bacak, meme ve kalçalar bu alanlardandır.

Bağ dokunun zarar görmediği bu tedavi şeklinde ciltte gevşeklikler ve sarkmalar oluşmaz.  Vaser liposoction İstanbul ilinde uygulanırken Lip Lift tedavisi de uygulanır ve sedasyon ya da lokal anestezilerle operasyon sürecinde rahatlama sağlanır. Hasta da genel anestezi ye gerek duyulmaz. İlaçlar sayesinde hastaya hafif bir uyku verilir. İşlemin uygulanacağı bölgeye küçük deliklerden uyuşturma sağlanır. Hastaya gereksiz ilaç vermeye engel olunması için bu tedaidven yararlanılabilir. Hasta da kontrol kaybetme söz konusu olmaz ve hastalarda operasyon süreci rahat ilerler. Bağ dokuya zarar verilmeden istenildiği kadar derinliğe bu tedavi ile ulaşılabilir. Bu işlemin 1 ya da 1,5 saat sürmesi hedeflenir. Süreç sonunda hastalar sedasyon aldıklarının farkında bile olmazlar. İşlem sonrası ise hastanın sosyal yaşantısına kolaylıkla geçmesi beklenir. Morluklar, hassasiyetler ve ağrılar hastanın hissetmediği şikayetlerdir. Hastaya tedavi sorası 7 ya da 10 korse giymesi önerilir.

Vaser Liposuction Tedavisi Sonrası İyileşme Süreci

Diyet ve sporlarla zaman harcamaktansa bu tedavi yöntemi daha etkin ve zamanı değerli olanlar için biçilmiş kaftandır. Ultrasonik ses dalgaları sayesinde uygulanan bu tedavi bireylerin sağlığında ve vücudunda hiçbir yıkıma neden olmaz. Sıvı formda yağ hücrelerinin özel bir cihaz ile aspire edilmesi sağlanır. Klasik liposuction tedavisinde alternatif bir tedavi yöntemi olarak Vaser Liposuction İstanbul ilinde Lip lift ile gerçekleştirilir. Ardından cilde açılmış delikler kapatılarak uygulama tamamlanır. Pek çok yağ aldırma tedavisine istinaden bu tedavi yöntemin de kullanılan yöntemler ve ilaçlar nedeni ile pek çok yan etki yok edilmiştir. Tedavi sonrası hekimin uyarılarına özellikle dikkat edilirse tedavinin başarı yüzdesi daha yüksek olacaktır. Bu nedenle tedavi sonrasında güneşe karşı yağ aldırılan bölgenin özellikle güneş koruyucular ya da güneş kremleri tarafından korunması gerekmektedir. Ayrıca bu tedavilerden sonra tüketilen gıdalara da özellikle dikkat etmek şarttır. Aksi bir durum da tekrar yağ oluşumu görülebilir. Bu tedavilerde tedavi öncesi ve sonrası kurlar oldukça önemlidir.

Tedaviye dair daha ayrıntılı bilgi almak için https://www.quartzclinique.com/ detaylar linkte yer almaktadır.