En gelişmiş Vaporesso teknolojisini kullanan, ancak kullanımı çok kolay olan Box Mod Takımı, tüm deneyimleriniz için güçlü bir seçimdir. Üstün kaliteli vaping sunmak için benzersiz ve öncü tasarım özelliklerinin yanı sıra birçok mühendislik özelliği ve teknolojisine sahiptir.

Güçlü yapısı, Ergonomik yapısı ile siz kullanıcıların onayını almayı başardı. Kullanıcılara tatmin edici bir buhar kalitesi sunmaktadır

Vaporesso Revenger Kit'i tasarımda çevreye duyarlı bir yaklaşımı test etmek için bir şans olarak kullandı. Alüminyum alaşımlı gövdesinin üstünde bir Kalıp İçi Etiketleme enjeksiyon kaplaması kullanılmıştır. Bu, olağanüstü kalitede grafikler ve birinci sınıf bir son işlem sağlar.

Revenger kutusu modu ayrıca NRG Tankı olan bulut kovalama fenomenini kullanır. Bu tank 5 ml likit kapasitesi tutarında, buharlaşma tarzınıza uyması için beş farklı coil seçeneğine izin verir. Vaporesso Revenger'ın her küçük özelliği derinlemesine düşünülmüştür. Damlama ucu, geri tükürme olasılığını önlemek için benzersiz bir ağ kaplamaya sahiptir. Sıvıyı benzersiz sürgü doldurma tasarımını kullanarak doldurup dökülme şansını daha da düşürürsünüz.

Vaporesso, iyi tasarlanmış ve yenilikçi cihazlar üretmek için bilinir ve Revenger box mod farklı değildir. Her küçük özelliğe, daha güvenli bir vape deneyimi için ek bir ısıtma yalıtım katmanı dahil edildi. Vaporesso'nun OMNI Board 2.0 şeklindeki en yeni bellenim, büyük OLED ekranında kolayca ayarlanabilen, her seferinde tamamen özelleştirilebilir bir ekran sunar.

En son teknolojiyi, şık modern tasarımı ve güvenli, tatmin edici bir vape sağlamak için özellikleri kullanan Vaporesso Revenger Box Mod kalitesi ve özgünlüğü ile dikkat çekiyor.

Ürün Açıklaması

Temel Özellikler

Ergonomik el tipi tasarım

Uyumlu 510 iş parçacığı

Büyük 0.96 ″ OLED ekran

5ml NRG tank 220W'a

kadar çıkış gücü

İki 18650 pil kullanır (dahil değildir)

Elektronik sigara zararlı mı?