Valorant, 5'e 5 takım mücadelesi oyunudur. Savunan ve saldıran taraf olarak oyuncular oyuna rastgele bir şekilde başlar. Saldıran tarafın görevi ellerindeki bombayı herhangi bir site'a kurarak patlamasını sağlamaktır. Savunan tarafta ise tam tersi, yani bombayı kurdurmamak için gerekli tedbirleri almak; ya da kurulmuş bombayı etkisiz hale getirmek zorundadır. Oyunda bulunan ajanların her birinin, birbirinden farklı yetenekleri var. Sadece ateş etme üstüne olan bir oyun değildir. Yeteneklerinizi kullanarak fark yaratmak size kalmış!

7/24 Valorant VP Satın Alma

Valorant'ta harika kostümlere sahip olmak herkes ister! Dijipin ise bunu mümkün kılar! Bu alanda hizmet veren Dijipin.com, zaman kaybetmeden oyunu daha eğlenceli hale getirmenizi sağlıyor. Size; yani oyunculara hitap eden platformda:

  • En uygun fiyatlarla VP almanızı,
  • Kodunuzu ANINDA teslim ederek en hızlı alışveriş tecrübesi edinmenizi sağlıyoruz.

Valorant VP Fiyatları Ve Paketleri

Valorant VP satın al sayfasını açan oyuncuların her biri de bütçelerine uygun olacak şekilde tercihini yapabilir. Tüm Valorant VP fiyatları oyuncularımız için özel bir kampanya ile satılmaktadır. Dijipin'de Vp paketleri ise şu şekildedir:

300 VP

600 VP

1250 VP

2500 VP

4400 VP

8400 VP

Valorant VP Ne İşe Yarar?

Valorant VP, Valorant'ın içerisindeki bir para birimidir. Valorant VP satın alma işlemi gerçekleştirdiğinizde oyundaki bir çok kozmetik ürününe sahip olabilir ve arkadaşlarınızla bu özel kostümlerin keyfini çıkartabilirsiniz. En popüler bıçak setlerini ve koleksiyonları VP, yani Valorant Points ile alabilirsiniz. Her sezon başı gelen bonus ödüllere de Valorant VP satın alma işlemi ile en güvenilir şekilde ulaşabilirsiniz.