Vakıfbank internet şubesi ile hizmetlerini kullanmak için öncelikle internet bankacılığına hesap açılmalıdır. Hesap açmak için ise Vakıfbank müşterisi olmak gerekir. Yani banka hesabı ya da kredi kartı gibi Vakıfbank hizmetlerinden yararlanan kişiler internet şubesini kullanabilirler. Vakıfbank İnternet Şubesi ile bilgisayardan ya da mobil cihazlarınızdan kolayca internet bulunan her yerden bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Vakıfbank internet bankacılığı için www.vakifbank.com adresini ya da Vakıfbank mobil bankacılık uygulamasını kullanabilirsiniz.

Vakıfbank İnternet Bankacılığı İndir

Vakıfbank mobil bankacılık uygulaması indirmek için akıllı mobil cihazlarınızı kullanabilirsiniz. Uygulamayı cihazınıza uygun olan App Store ya da Google Play Store üzerinden Vakıfbank Mobil Bankacılık adıyla bulup tamamen ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz. Telefonunuza indirdiğiniz uygulama sayesinde tüm bankacılık hizmetlerinizi internet olan her yerden kolay ve güvenli şekilde yapabilirsiniz. Böylelikle hem şubeye gitmeye hem de bilgisayar bulmaya gerek kalmadan cep telefonunuzdan ya da herhangi bir mobil cihazınızdan her zaman bankacılık işlemlerinizi yapmanızı sağlar.

Vakıfbank İnternet Bankacılığı Açma

Vakıfbank internet bankacılığı kayıt için ilk olarak Vakıfbank müşterisi olunmalıdır. Müşteri olan kişiler şubeden, internet bankacılığından, telefon bankacılığından ya da mobil bankacılık uygulamasından şifre alabilirler:

  • Vakıfbank şubelerine giderek gişeden internet bankacılığı başvurusu yapılarak, hesap açtırılabilir. Bunun için herhangi bir şubeye mesai saatleri içerisinde gidilmesi yeterlidir.
  • İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık kısmında bulunan “İlk kez şifre alacağım” ya da “İnternet müşterisi ol” seçeneklerinden birine tıklanmalıdır. Kredi kartı ya da bankomat kartı seçeneklerinden hangisi ile davm etmek istiyorsanız onu seçerek kart bilgilerini girmeniz istenir. Bilgi doğrulama sonrası telefon doğrulaması yapılarak en son şifre telefonunuza SMS yoluyla gönderilir. İnternet ya da mobil bankacılık üzerinden şifre alabilmek için Vakıfbank bankomat kartı ya da kredi kartına sahip olmanız gerekir.
  • 0850 222 07 24 Vakıfbank iletişim numarasından telefon bankacılığı işlemlerini kullanrak şifre alınabilir. Sesli yanıt sisteminden şifre işlemlerini seçerek işlemi yapabileceğiniz gibi Vakıfbank Müşteri Hizmetlerine bağlanarak da yapabilirsiniz. Müşteri temsilcisine direk bağlanmak için sesli yanıt sistemnden 1’er saniye arayla 2 sonra tekrar 2 ve 7’ye basabilirsiniz.

Vakıfbank İnternet Bankacılığı Telefon Numarası Güncelleme

Vakıfbank telefon numarası değiştirme için iki farklı yol vardır. Telefon bankacılığı ya da şubeden kayıtlı telefonunuzu güncelleyebilirsiniz. Şubeden güncellemek için herhangibir Vakıfbank şubesine gitilerek telefon numrası değiştirme formunun doldurulması gerekir. Formdaki bilgileri doldurarak değişikliği kolayca yapabilirsiniz. İsterseniz şubeye gitmeden 444 0 724 ya da 0850 222 07 24 numaralarını arayarak da telefon numaranızı değiştirebilirsiniz. Vakıfbank internet bankacılığı telefon numarası değiştirme için müşteri hizmetlerini aradıktan sonra sesli yanıt merkezinden işleminizi seçebilir ya da müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz. Böylelikle 7 gün 24 saat, her yerden telefon numaranızı şubeye itmeye gerek kalmadan da güncelleyebilirsiniz.

Vakıfbank İnternet Bankacılığı EFT Limiti Nedir?

Vakıfbank internet şubesi EFT limitleri belirtilmemiştir. EFT limitlerinizi kendiniz internet bankacılığı ya da mobil şube üzerinden kendiniz sınırlandırabilirsiniz. Ancak EFT işlem saatleri 09:00 ile 17:15 arasında yapılabilmektedir. Vakıfbank hakkında detaylı tüm bilgiyi https://www.bankavekrediler.com/ adresinden güncel olarak öğrenebilirsinz. Vakıfbank müşteri hizmetlerine direk bağlanma, en uygun kredi fırsatları, kredi kartı başvurusu nasıl yapılır gibi aklınıza gelen her türlü sorunun cevabını sitede bulabilirsiniz.