Vakıfbank anında kredi hizmetini, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı müşterisi olan kişilere özel olarak sunuyor. Çoğu bankaya göre daha kolay koşullar altında müşterilerine anında kredi hizmeti veren Vakıfbank, ön koşul olarak anında kredi başvurusu yapılabilmesi için Vakıfbank internet bankacılığı ile mobil bankacılık uygulamasının kullanılmasını istiyor. Bu sebeple, anında kredi ihtiyacı olan kişilerin Vakıfbank müşterisi olması gerekiyor. Vakıfbank müşterisi olan kişiler, mobil bankacılık uygulamasını kullanmıyorsa hemen uygulamayı indirip Vakıfbank anında kredi başvurusunu gerçekleştirebiliyor ya şifrelerini alıp internet bankacılığı ile işlemini yapabiliyor.

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için şubeye başvurusu zorunluluğu olmayan bir kredi hizmeti veriyor. Bu kredi türüne başvuru yapılabilmesi için kişilerin bankada bireysel bir hesabının olması yeterli oluyor. Üstelik resmi tatiller ya da hafta sonu tatilleri fark etmeksizin her daim bu hizmete başvuru yapılabiliyor.

Vakıfbank Anında Kredi Başvurusu

Acil şekilde ortaya çıkan para ihtiyacının giderilebilmesi için müşterilerine özel olarak hizmet sunan Vakıfbank anında kredi ürünüyle, müşterilerinin bankaya belge getirme zorunluluğu olmadan kredi başvurusu yapabilmesini sağlıyor. Böylelikle tüketiciler, kısa süre içinde herhangi bir belge toparlama zorunluluğu olmadan kredi başvurusu yapabiliyor. Vakıfbank anında kredi için başvuru yapmanın iki farklı yolu bulunuyor. Bu yollardan ilki; internet bankacılığını kullanmak, ikincisi ise mobil bankacılık uygulamasını kullanmak olarak karşımıza çıkıyor.

İnternet bankacılığı ile Vakıfbank anında kredi başvurusu yapmak için banka müşterilerinin öncelikle bankanın resmi internet sitesinden internet bankacılığı girişi yapması gerekiyor. İnternet Bankacılığı ekran sayfasının sol kısmında bulunan menüdeki Başvurular kısmından İhtiyaç Kredisi bölümüne girilmesi gerekiyor. Ekrana gelecek olan sayfada girilmesi gerekli olan bilgilerin verilmesi ile kısa bir süre içinde başvuru tamamlanıyor.

Vakıfbank’ın mobil uygulamasını kullanan kişiler de internet bankacılığına benzer bir şekilde kredi başvurusunu yapabiliyor. Mobil uygulamada Başvurular bölümüne girilmesi ve ardından İhtiyaç Kredisi Başvurusu seçeneğine tıklanması, ekrana gelecek olan doldurulması gereken alanların doldurulmasıyla Vakıfbank anında kredi başvurusu tamamlanabiliyor. Ayrıca https://www.kredivepara.com/vakifbank-aninda-kredi-basvurusu/ sitesinde daha detaylı bilgiler ve tablolar yer alıyor.

Vakıfbank Anında Kredi Şartları

Vakıfbank’ın belgesiz ve şubeye şahsen başvuru yapma zorunluluğu bulunmadan verdiği bir kredi hizmeti olarak bilinen anında kredi ürününde vade süresi 60 aya kadardır. Bu krediden yararlanan kişiler, alacakları krediyi maksimum 60 aya kadar taksitlendirebilmektedir. Minimum vade süresi ile 3 aydır. Ayrıca, Vakıfbank bu hizmetini bankasından maaş alan kişilere ve bankasından maaş almayan kişilere göre farklı meblağda sunmaktadır. Buna göre; Vakıfbank’tan maaş alan kişiler 30.000 TL’ye kadar, Vakıfbank’tan maaş almayana kişiler ise 9.000 TL’ye kadar kredi kullanabilmektedir. Vakıfbank anında kredi hizmetinde 9.000 TL’ye kadar olan kredilerde faiz oranı aylık yüzde 1.35 iken 9.000 TL üstü krediler de faiz oranı yüzde 1.20 olarak uygulanmaktadır. Kredide yüzde 0.5 oranında kredi tahsis ücreti de bulunmaktadır.