İstanbul’un Avrupa ve Anadolu Yakası’nda petek temizleme hizmeti veriyorlar. Yıllar içinde çok kullanımdan dolayı kir biriken ve iyi ısınma sağlamayan peteklerin temizlenerek iyi bir ısınma sağlamalarını kolaylaştırıyorlar. Firma olarak uzmanından istanbul petek temizliği sloganıyla uzman ekipleri aracılığıyla hizmet veriyorlar. Kirlenmiş ve çamurlaşmış petek tesisatlarının makineler yardımıyla temiz sularla yıkanmasını sağlıyorlar.

Petek Temizlemede Garantili Hizmet

Petek temizleme işlemlerinde garantili temizleme hizmeti veriyorlar. Yaptıkları petek temizleme hizmeti 2 yıl garantili oluyor. Garanti kapsamında firmayla müşterileri tekrar iletişime geçip hizmet talep edebiliyorlar. Firma olarak gerçekleştirdikleri petek temizleme süreleri temizlenen petek sayısına bağlı olarak değişim gösterebiliyor. En fazla iki saat içinde temizlenmesi gereken petekler temizlenmiş şekilde müşterilere teslim edilmiş oluyor.

Petek Temizlik Paketleri

Kişiler firmadan petek temizliği hizmeti almak istediklerinde firmanın müşterilerine sağlamış olduğu petek temizlik paketlerini seçebiliyorlar. Bu paketler temizlenecek petek sayısına göre farklı fiyatlarda bulunuyor. Temizlik ihtiyacı olan kişiler petek sayılarına bağlı olarak bu paketlerden birisini satın alabiliyorlar. Bu paketler 1-5 petek, 6-7 petek ve dublex daire şeklinde paketler oluyor. En az peteğe sahip paketin fiyatı 150 tl olurken dublex daire paketinin fiyatı 250 tl olabiliyor. Kombi petek temizleme ihtiyacı duyanlar bu paketleri seçip firmayla iletişime geçtiklerinde aynı gün petek temizleme hizmeti alabiliyorlar. En geç iki saat içinde petekleri temizlenmiş ve kaliteli ısınma sağlar şeklinde bırakılmış oluyor.

Kaynak  : https://petektemizleme.net/