Global hale gelen dünyada özellikle uluslararası para transferi büyük önem taşımaktadır. Yurtdışındaki bir hesaba para göndermek bu bakımdan her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyulan bir eylem olmaktadır. Bunun için ise son zamanlarda her gün daha fazla tercih edilen ve dünya çapında kullanıcıları olan Zolotaya Korona tercih edebilirsiniz.

Zolotaya Korona Nedir?

Zolotaya Korona dünya çapında para transferi yapmak istediğinizde güvenilir şubeleri ve çalışma sistemleri ile paranızın güvenle gitmesini ve aynı zamanda da almanızı olanaklı hale getiren bir sistemdir. Rusya merkezli olan Zolotaya Korona yaygın şubeleri ile pek çok dünya ülkesinde bulunmaktadır. Aynı zamanda Zolotaya Korona para birimi konusunda da geniş seçenekler sunar ve gönderilen para birimini mevcut kurlara çevrilmeyi olanaklı kılar. Bu sayede dünyanın bir ucundan para gönderme işlemi için sistem kullanıldığında o andaki kurlar üzerinden alım yapmak da olanaklı olmaktadır. Düşük komisyon ve hızlı avantaj gibi seçenekleri sayesinde Zolotaya Korona her gün güvenli para göndermeyi seçenlerin tercihi olmaktadır.

Zolotaya Korona Para Gönderme Nasıl Yapılır?

Koronapay iştiraki olan Zolotaya Korona Türkiye genelinde son zamanlarda yurtdışı para gönderimlerinde yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Halihazırda girişimci hareketlerini sürdürmekte ve her geçen gün farklı bankalar, kurumlar ya da kuruluşlar ile anlaşma sağlamaktadır. Bu güvenli yapısı sayesinde Zolotaya Korona ile 20 farklı ülkeye çok düşük komisyon oranları ile para gönderimini gerçekleştirebilirsiniz.

Zolotaya Korona para gönderimi için Zolotaya Korona Aksaray şubesine uğramak yeterli olmaktadır. Çok kısa süreler içinde gönderim yapılmak istenen kişiye ve ülkeye düşük komisyon oranları ile güvenli şekilde gönderim gerçekleştirilmektedir. Zolotaya Korona İstanbul şubeleri arasında tek şube olan Aksaray şubesi aynı zamanda Zolotaya Korona Beşiktaş ya da Zolotaya Korona Laleli şubesi olarak da hizmet vermektedir.

Niçin Zolotaya Korona Tercih Etmelisiniz?

Koronapay sistemi son zamanlarda tüm dünya geneline yayılmaya çalışan, Rusya merkezli düşük komisyonlar ile çalışan, yeni nesil para transferi olarak öne çıkmaktadır. Yurtdışına para gönderimi hassas bir konu olup bir hata ya da riskli durum oluştuğunda bu durum can sıkıcı olabilmektedir.

Önceden para transferleri sadece bankalar aracılığıyla yapılmasına rağmen hem gelişen ticaret hacmi hem de yurtdışında bulunmanın kolaylığı sayesinde bankalar ihtiyacı doğru şekilde karşılayamaz olmuşlardır. Özellikle bankaların aldıkları yüksek komisyon ücretleri yurtdışı para gönderme ücretleri konusunda büyük sorunlar yaratmıştır. Aynı zamanda bankaların esasında yurtdışına para göndermenin dışında pek çok görevleri olduğu için de olası bir hata durumunda muhatap bulmak oldukça zor olduğu için sadece yurtdışına para transferi sağlayan firmalar ile çalışmak bir zorunluluk halini almıştır.

Zolotaya Korona böyle bir süreç içerisinde ihtiyacı en iyi şekilde gidermek için hayata geçirilmiştir. Zolotaya Korona ile paranız güvencede olduğu gibi düşük komisyon ücretleri ile de büyük kesintilerin önüne geçersiniz. Aynı zamanda çok kısa süreler içerisinde ilgili hesaba para transferi gerçekleştiği için de aciliyeti olan durumlarda avantaj yakalarsınız. Tüm bu işlemler ise kayıt altına alındığı için yasadışı yolların da önüne geçilmekte ve paranız gönderdiğiniz adrese ulaşasıya kadar güvende olmaktadır.

Hızlı, pratik, güvenli ve düşük komisyon oranları için Zolotaya Korona tercih etmeniz gereken yeni nesil para transferi sistemidir. Zolotaya Korona İstanbul şubeleri arasında Aksaray şubesi tek yetkili şube olup para transferlerini en hızlı şekilde gerçekleştirmeyi sağlamaktadır.

Yurtdışına Para Gönderiminde Dikkat Edilecekler

Zolotaya Korona aracılığı ile paranız güven içinde karşı tarafa ulaşıyor olsa da belirli konulara dikkat etmeniz gerekir. Göndereceğiniz para miktarı, para birimi, gönderilecek kişinin iletişim bilgileri doğru olarak bildirilmelidir. Özellikle yanlış yazılan isim ya da iletişim bilgileri daha sonra sorunlara neden olabilmektedir. Ancak Zolotaya Korona böylesi sorunların önüne geçmek için para transferi yapmak isteyenlere yönelik kolaylık sunmakta ve en güvenli şekilde transferi gerçekleştirmek için gerekli numaraları ya da belge işlemlerini sağlayabilmektedir.

Para transferi için bir diğer önemli nokta da transfer limitidir. Genel itibariyle transfer yapılacak tutar o ülkenin yasaları ile belirlenmektedir ve böylece her ülkeye göre gönderilecek para miktarı değişkenlik gösterebilmektedir. Zolotaya Korona şubesi sayesinde gönderilecek yasal limiti de kolaylıkla öğrenerek transfer işlemlerinizi buna göre belirleyebilirsiniz.

Yurtdışına Para Göndermenin En Ucuz Yolu

Yurtdışına para göndermenin en ucuz yolu için Zolotaya Korona doğru tercih olacaktır. Değişen yaşam koşulları ile ülke sınırları ortadan kalkmış ve farklı ülkeler ile ticaret başta olmak üzere para alışverişi artık bir zorunluluk haline gelmiştir. Geleneksel olarak yurtdışına para gönderiminde bankalar kullanılıyor olsa da bu durum yüksek komisyon oranları ve gizli ücretler ile can sıkıcı bir hal alabilmektedir. Özellikle pek çok banka ya da aracı kurum “gizli ücret” adı altında ekstra masraf çıkarmakta ve bu tutar bazı durumlarda gönderdiğiniz ücretten bile düşebilmektedir. Bu bakımlardan uluslar arası para transferi yapmak için maliyeti düşük tutmanız hem avantaj sağlayacak hem de daha uzun süreli sistemi kullanmanıza yol açacaktır. Bu türden adı geçen ve ek maliyetleri de azaltmak için ise Zolotaya Korona büyük avantaj sağlayan özellikleri sayesinde ihtiyacınızı en iyi şekilde gidererek para transferini mesafe önemsiz olarak pratik şekilde gerçekleştirmektedir.

Zolotaya Korona Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Zolotaya Korona kullanarak pek çok avantajdan yararlanabilirsiniz, Zolotaya Korona avantajları olarak şunlar sıralanabilir;

  • Bankalar ya da başka kanallar üzerinden ödemek zorunda olduğunuz yüksek komisyon tutarları bulunmamaktadır. Çok düşük komisyon ücretleri ile 20 ülkeye rahatlıkla para gönderebilirsiniz.
  • Para transferi yapmak için herhangi bir banka hesabınızın bulunmasına gerek bulunmamaktadır. Zolotaya Korona tüm işlemlerinizi pratik ve kolay bir hale getirmek için hizmet vermektedir.
  • Tüm para transferleri işlemleriniz yasal güvence altında tutulmaktadır. Böylece gönderdiğiniz meblağ ne olursa olsun, göndericiye ulaşasıya kadar Zolotaya Korona güvence vermektedir.
  • İstediğiniz zaman para transferi yapabilirsiniz. Böylece Zolotaya Korona tatil günlerinde bile hizmet vererek yurtdışı para gönderme işlemlerinizin en iyi şekilde gerçekleşmesini olanaklı kılmaktadır.

Zolotaya Korona Şubeleri Nerede?

Yurtdışına para göndermenin yeni sistemi olan Zolotaya Korona şubeleri İstanbul için Aksaray’da bulunmaktadır. Zolotaya Korona Bahçelievler ya da diğer semtler için şube bulunmamakta, para transferi yapmak isteyen müşterilerimiz Aksaray şubesine gelmeleri gerekmektedir. Şubeye geldikten sonra çok kısa sürelerde işlemleri gerçekleştirilir ve böylece herhangi bir bekleme ya da başka prosedürler için beklemenize gerek kalmaz. Güvenli, hızlı ve pratik şekilde para göndermek için tercih edeceğiniz Zolotaya Korona bu sayede yaşamınızı kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda da işlemlerinizi en iyi şekilde yanıtlayarak, ihtiyacınız olan hizmeti almanızı sağlayacaktır.

Güler yüzlü çalışanlarımız ile birlikte transfer konusunda yaşadığınız sorunları geride bırakabilir, destek gereken durumlarda ücretsiz yardım alabilirsiniz. Bu sayede yurtdışına para göndermek için büyük bir avantaj sağlayarak, bankalardan ya da benzeri sistemlerden birebir ilişki neticesinde, her şeyden önemlisi de düşük komisyon oranları ve güvenli şekilde paranızın ulaşması ile birlikte zorlu işlemlerinizi kolay hale getirebilirsiniz.

Marina Para Transfer Merkezi

Adres: ​​​Aksaray Mah. Teceddüt Sk. No:19/2 Fatih/İSTANBUL

Telefon: 0212 530 04 25

GSM: 0532 231 92 08

Web: https://www.zolotayakorona.net

E-posta: [email protected]