Günümüzün teknolojisinin getirilerinden biri olan internet teknolojisi her geçen gün daha büyük bir ağa ve daha büyük bir üne kavuşmaya başlamaktadır. Tüm Dünya ülkelerinin yaygın olarak kullandığı bu teknolojik ağ tüm dünyada ki insanları saniyeler içerisinde birbirine bağlamaktadır. İnternet teknolojisinin bu denli gelişmesi ve genişlemesi içerisine bir çok sektörü de katmasıyla birlikte kat ve kat daha hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir.En yakın örnek olarak ülkemizi gösterecek olursak doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine kadar her şehirde ve hemen hemen her evde internet bulunmaktadır. Kafamızı çevirip etrafa şöyle bir baktığımızda artık devlet dairelerinden tutunda özel işletmelere kadar her kurumun internet aracılığı ile hizmet verdiğini görüyoruz. Devlet dairelerinde saatlerce sıra bekleyerek yaptığımız işlemlerin hepsi artık internette daha hızlı ve daha kolay bir şekilde, hem de hiç bir sıra beklemeden ve yorulmadan  gerçekleştirilmektedir.

İnternet teknolojisinin şüphesiz ki en çok kullanılan sektörlerinden biri alışveriş ve oyun sektörüdür. İnsanlar alışverişlerini ve oyun isteklerini buradan rahatlıkla halledebilmektedirler. Önceden mağazalarını dolaşıp istediğimiz ürünleri alabilmek için bir hayli uğraşır ve oldukça da yorulurduk. Şimdilerde ise bu işlem alışveriş firmalarının internet sitesine girip beğendiğimiz ürünü rengi ve ölçüsüyle sipariş vermekten ibarettir. Bu verdiğimiz siparişlerin ve satın almak istediğimiz ürünlerin birde ödeme kısımları bulunmaktadır. Genel olarak bir çok ödeme sistemi bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır; Kredi kartı ile ödeme, Ukash Kart ile ödeme, Kapıda ödeme ve Havale/Eft ile ödeme. İnternetten yapacağımız alışverişlerde bu ödeme türlerini kullanarak karşı tarafa ürün bedeli kadar ödemelerimizi gerçekleştirebilir ve satın alacağımız ürünün kargoya verilmesini bekleyebiliriz.

Yukarıda saydığımız ödeme türleri sizlere tanıdık geliyor olabilir, fakat içlerinde yeni bir ödeme türü olan ukash ile ödeme sistemini bilmiyor olabilirsiniz. Ukash kart bizim online ödemelerde kullandığımız bir ödeme aracıdır. Aslında adından anlaşılacağı gibi bir kart formunda değildir. Ukash sanal ortamda kullanabileceğimiz 19 haneli pin kodundan ibarettir. İnternetten yapacağımız bütün alışverişlerde sadece bu pin kodunu kullanarak alışveriş yapmamız çok kolaydır.

Ukash kart ön ödemeli bir sistemdir, yani ukash ile ödemeler gerçekleştirebilmek için üründen önce ukash kartı satın almamız gerekmektedir. Daha sonra ise geriye satın aldığımız bu karta ait pin kodu ile satın alacağımız ürünün fiyatında ödeme yapmamız kalacaktır.

Bu Kart Nerelerde Kullanılır ?

Bu kart genel olarak alışveriş sitelerinde, oyun hizmeti veren siteler ve bahis sitelerinde kullanılmaktadır. Ödeme sayfasında ukash logosu gördüğümüz her web sitesinde satın aldığımız kart fiyatına ait pin kodunu dilediğimiz gibi tek seferlik ödemelerde kullanabiliriz.Bu kartın en büyük avantajı içerisinde bizlere ait hiç bir kişisel bilgi barındırmaması bizim güvenliğimizi hiç bir zaman tehdit altına atabilecek durumlar oluşturmayacağı anlamına gelmektedir ve sadece kartın içerisinde para kadar işlem yapılabilecektir. Buda bizim herhangi bir dolandırılma tehdidi yaşadığımızda sadece kartın içerisinde para kadar bir kayıp yaşayacağımız anlamına gelmektedir.

Ukash Avrupa`da ortaya çıkmış ve Avrupada çok fazla kullanıldıktan sonra diğer dünya ülkelerine dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bu yüzden bu kartlar genellikle Avrupa`dan temin edilip burada ukash türkiye bayileri aracılığı ile kullanıcılara satılmaktadır. En ucuz ukash fiyatlarını sadece bu işi resmi olarak yapan firmalar aracılığı ile bulabilirsiniz ve bu firmaların sitelerinden ukash satın alma işlemleri, ukash para yatırma işlemleri hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Eğer sizde bu ödeme türü ile internetten alışveriş yapmak istiyorsanız, www.ukashkart.tv web sitesini kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde ukash kart satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.