Ev, ofis, fabrika, otel ve hastane gibi kalabalık yaşam alanlarında soğutma sistemleri gıdaların korunması ve konforlu alanlar oluşturulması için buzdolabı, klima, derin dondurucu v.b. soğutma sistemlerine ihtiyaç duyulmaktadır.  Özellikle gıdaların uzun süre korunabilmesi ve bakteri oluşumunu önleyerek sağlıklı bir şekilde gıda tüketebilmek için yaşam alanlarının ilk gereksinimi derin donduruculardır. Türkiye'nin önde gelen markalarından Uğur Soğutma sistemleri, edindiği başarılar ve ürettiği ürünler, aldığı sertifikalar ile 5 kıta 142 ülkede ürünleriyle hizmet sunmaya devam etmektedir. Sizler de ihtiyaçlarınıza uygun Uğur markasının kaliteli ve sertifikalı ürünlerini tercih ederek uzun ömürlü, kaliteli, tasarruflu ve oldukça kullanışlı soğutma sistemlerine sahip olabilirsiniz.

Derin Dondurucular

Özellikle mutfak bölümünde tercih edilen derin dondurucular gıdalarınızı korumak için büyük görev üstlenmektedir. Derin dondurucunuzun kalitesi sizlere kolaylık sağlayacağı gibi gıdalarınızı uzun süre korumada ve bakteri oluşumunu engellemede de avantaj sunacaktır.

Derin dondurucuya ihtiyacınız varsa alırken A+ ve A++ sınıflarına dikkat etmenizi önermekteyiz. + ibaresi olan ürünler tüketilen elektrik enerjisi bakımından tasarruf sağlamaktadır. Aynı zamanda derin dondurucu tipi ve hacmi seçerken kullanım ihtiyacınızı göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Klima

Yaz aylarında serin bir ortam oluşturan, kış aylarında ise sıcak bir ortam elde etmemizi sağlayan klimalar günümüzde en çok tercih edilen iklimlendirme sistemleri arasındadır. Kullanımı kolay olan klimalar ev, ofis, hastane, okul ve otel gibi alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Klimaların en büyük özelliği hem ısıtma hem soğutma fonksiyonlarının bulunmasıdır. Bunun yanı sıra nem alma veya sadece üfleme (fan) özellikleriyle dört mevsim dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz klimaların farklı tip boyutları da ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Aynı zamanda Uğur Soğutma markasının son teknolojiyi kullanarak ürettiği klima sistemlerinin uluslararası kalite sertifikalı olduğunu belirtmek isteriz.

Uğur Soğutma

1954 yılından itibaren ticari faaliyetlerini sürdüren Uğur Soğutma Makineleri, günümüzde 5 kıtada 142 ülkede hizmet geniş ürün yelpazesiyle hizmetlerini devam ettirmektedir. Kalite ve ihtiyaç standartlarına göre ürettiği derin dondurucu, klima, market dolapları ve dondurma dolaplarıyla tanınan Uğur "Tazeliğin Güvencesi" sloganıyla üretim ve satış sonrası hizmetlerini sürdürmektedir. Soğutma sistemleri için http://www.ugur.com.tr web adresini ziyaret ederek ürünleri inceleyebilir, özellikleri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.