Son zamanlarda gelişen teknolojiyle birlikte kişisel ve iş yerleri için web siteleri oldukça önemli bir hal alıyor. Kişilerin kendilerine özgü olarak ürettikleri web sitelerle kendi tanıtımlarını yapmaktalar. Buna ek olarak iş yerleri de yine kendilerini tanıtmak, daha çok kitleye ulaşmak için internet dünyasındaki yüzleri olan web sitelerini faaliyete geçirmektedirler. Hal böyleyken bir web site için kullanılan hosting yani barındırma hizmetinin önemi de oldukça artmaktadır. Çünkü hem kaliteli hizmet hem de güvenilir hizmeti bulmak bu dönemde oldukça zordur. Sizler için bu konuyla alakalı araştırma yaptık sizi her anlamda tatmin edecek hosting hizmetiyle buluşturacağız.

Güvenilir hosting hizmetinin önemi

Barındırma hizmeti olarak sizin ve müşterilerinizin verilerini barındıran bu hizmetin güvenilir olması oldukça önemlidir. Olası bir saldırıda verilen çalınmaması ve web sitenizin kapanmaması genel anlamda önem arz etmektedir. Çünkü bir çok firma geçmişte bu saldırılara maruz kalarak veri kaybı yaşamışlardır. Bu anlamda HostingDunyam.com.tr son derece profesyonel bir ekiple verilerinizi en güvenilir şekilde koruyor.

Ucuz hosting ile hesaplı işlemler

Bir önceki başlıkta belirttiğimiz gibi bu konuların önünde güvenlik gelmektedir. Güvenliğin yanında ucuz hosting ile hesaplı olması da önemlidir. Piyasada bulunan bir çok sağlayıcı firması fahiş fiyatlarla hizmet vermektedir. Bu da site sahiplerinin bütçesini zorlamaktadır. Fiyat performans açısından HostingDunyam sizlere güzel seçenekler sunuyor.

Bir çok web sitemiz için kullandığımız firma sayısız müşterisiyle göz dolduruyor. Kaliteli ve ucuz hizmetin yanında verdikleri teknik destekte takdire şayan. Olası bir sorunda oluşturduğunuz teknik destek talepleri kısa süre içerisinde yanıtlanıyor. Özellikle bu konuda iletişim kopukluğu çok oluyor ama firma bu konuda oldukça iyi. Fiyatları inceleyecek olursanız Linux Hosting fiyatı aylık 5,99 TL'den başlıyor. Üstelik limitlendirilmemiş kullanım alanı da dahil. Gerçekten muazzam bir fiyat.

Genel olarak incelediğimizde fiyat olarak oldukça uygun hizmet açısından da diğer firmalara göre oldukça önde bir firma olduklarını görüyoruz. Sizler için önerilen hosting firmasını incelemenizin yararınıza olacağını düşünüyoruz. Kaliteyle tanışmak için geç kalmamanızı öneririz. Farklı bir yazıda görüşmek üzere.