Sektörde markanızın kopyalanmasını engellemek ve hakkımızı tescilli bir şekilde sürdürmek için markaya gereken önemi vermelisiniz. Bunu uzman kontrolüyle yapmanız sürecin daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlayacaktır. Sizi markatescilisorgulama.com.tr ekibiyle tanıştıralım. Burada ücretsiz marka sorgulama yapabilir, markanız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Web sitesinin anasayfasında yer alan marka tescil sorgulama formunu ücretsiz olarak doldurabilirsiniz. Formu doldurmanızın ardından uzman marka temsilcisi sizi arayarak marka hakkında bilgi verecek. Marka tescil sorgulama süreci aslında tahmin edildiği kadar kolay bir süreç değildir. Benzer ya da anımsatan markaların iyi analiz edilmesi önemlidir bu sürecin yönetilmesi adına.

Patent Tescillemek

Marka ve patent birbirinden farklı kavramlardır. Paten ile icat ettiğiniz ürünü koruma altına almış olursunuz. Patent sorgulama sürecinde de markatescilisorgulama.com.tr ekibi size ücretsiz olarak destek olacaktır.

Patent ve marka kavramları bazen kullanıcılar tarafından karıştırılmaktadır. Her ikisi de birbirinden çok farklı alanları kapsamaktadır.

Tescilli bir marka sizin isim hakkınızı koruma altına alırken, paten icat ettiğinizi ürünü koruma altına almaktadır.

MarkaTesciliSorgulama.com.tr Ekibi

Uzman bu ekip tüm marka ve patent tescil süreçlerini vekilleri olan avukat aracılığı ile tamamlamaktadır. Bünyelerinde yer alan özel programlar sayesinde marka araştırma süreci çok daha profesyonel olarak ilerlemektedir.

Tescil etmek istediğiniz marka tüm yönleriyle araştırılıp tarafınıza ücretsiz olarak bilgi verilir. Çalışmak istediğiniz taktirde tüm süreç size tarif edilir ve tescilin ilk adımı atılır. Bir markanın tescile kavuşması ortalama olarak 6 ay sürmektedir.

Bu süreç öncelikle marka inceleme sürecidir. Marka başvurunuz TPE tarafından incelenip yayına çıkarttırılır daha sonrasında 2 ay süre ile yayında kalır. Bu süreç içerisinde herhangi bir itiraz gelmezse markanız için tescil yazısı çıkar ve tescil harcını ödemenizin ardından markanız tescillenir.