İşinde uzman olan titiz ekibimiz ve şirketimizin sahip olduğu teknolojik ekipmanlarımız ile % 100 hijyenik izmir ev temizliği hizmeti garantisi vermekteyiz. Uzun süredir temizlik sektöründe hizmet veren firmamız detaylı olarak yaptığı ev temizliği ile müşteri memnuniyetini her zaman üst seviyelerde tutmayı ilke edinmiştir. Yapılması zor olan bahar temizliği ya da tadilat sonrası temizlik için detaylı ve titiz bir çalışma gerekmekte olup şirketimiz bünyesindeki profesyonel personelimiz tüm bu işlerin üstesinden kolayca gelmektedir.

EV TEMİZLİĞİNİ NASIL YAPIYORUZ?

Badana ve inşaat sonrası temizlikler için profesyonel ekibimizi yönlendirdiğimiz gibi çalışan bayanların zaman zaman yapmakta zorlandığı toz alma, evi süpürme gibi günlük ev temizliği işleri için de şirketimiz personeli her zaman yardıma hazırdır. Ayırdığınız bütçeye ve istediğiniz temizlik türüne göre paketlerimiz bulunmakta olup amacımız kaliteli temizliği daha ucuza yapabilmektir. Çalışma prensibi olarak sabah erken saatlerde başladığımız temizlik işlerinin genel olarak akşam saatleri son bulacak şekilde program yapıyoruz. Fakat şirketimiz personelleri müşterilerimizin istekleri doğrultusunda tüm işi bitirmeden ayrılmamaya da özen göstermektedir. Temizlik işlerinde oldukça iddialı olan firmamızın izmir temizlik şirketleri arasındaki saygın konumu ve hizmetlerimiz ile ilgili kısaca bilgi verebiliriz;

  • Temizliğe başlamadan önce ortamın dağınıklığı toplanarak süpürme işlemi yapılır.
  • Yer temizliği için sağlığa zararlı olmayan organik deterjanlar kullanılır.
  • Daha sonra nemli bir bez ile toz alma işlemi yapılır.
  • Banyo ve tuvalet hijyenik bir şekilde temizlenir.
  • Bunlardan sonra camlar, koltuklar ve kapılar ve ayrıca müşterinin isteğine göre evin duvarları da temizlenebilmektedir.

Tüm bu aşamaların hepsi temizlik için yapılması gereken oldukça detaylı ve uzmanlık gerektiren işler olmakla birlikte işi bilenler tarafından yapıldığında daha kısa sürede bitirilebilmektedir.

EV TEMİZLİĞİ SIRASINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Ev temizliği hizmeti konusunda şirketimiz oldukça titiz davranmakta ve detaylara önem vermektedir. Firmamız temizlik konusunda eğitimli ve uzman personeli ile hizmet vermekte olup aynı zamanda evinizi de gönül rahatlığı ile teslim edebilmeniz açısından son derece güvenlidir. Kurumsal bir temizlik şirketi olarak ev temizliği yapılırken meydana gelebilecek kaza ve zararlara karşı da müşterilerimizin sigortalı olması sahip olduğumuz diğer bir ayrıcalığımızdır.