2017 yılında kurulan sormamlazim.com başarılı yükselişini sürdürüyor. Aklınıza takılan sorulara cevap bulabileceğiniz, sorulan soruları deneyimleriniz ve yaşanmışlıklarınız ile cevap verebileceğiniz, tecrübelerinizi ve fikirlerinizi aktarabileceğiniz platform klasik soru cevap ve itiraf sitelerinden çok farklı bir konumda.

Sizinle adeta yaşayan ve nefes alan site anlık etkileşimlere sahiptir. Üyelerin sordukları sorulara yine üyeler cevap vermekte ve fikirlerini paylaşılmaktadır. Din, dil, ırk, cinsiyet, siyasal görüş vb. gözetmeksizin hizmet veren platformda, ister kullanıcı adınızla üye olabilir, isterseniz de gizli üye olarak anonim sorular sorabilirsiniz.

Sitede ilk gözetilen unsur güvenilirliktir. Özel hayatın gizliliği ve profil koruması olan site özgür bir yapıya sahiptir. Hemen her konuda onlarca kategoride diğer üyeler ile etkileşimde bulunabileceğiniz, fikirlerinizi paylaşabileceğiniz, tartışabileceğiniz bir sosyal platform olan sormamlazim.com aslında büyüyüp gelişen bir sosyal topluluktur. Klasik bilgiler kadar, hayata ve insana dair her konuda bilgiler bulabileceğiniz, sorular sorup cevaplar alabileceğiniz platform Türkiye’nin yeni nesil sosyal topluluğu olma yolunda ilerliyor.

Sormamlazim.com sitesine giriş yapıp incelediğinizde platformun ne kadar yapaylıktan ve ansiklopedik bilgi ve sözlük yapısından uzak olduğunu hemen kavrayabiliyorsunuz. Sorulan bir soruya baktığınızda ise; onlarca fikir ve yorum ile karşılaşıyorsunuz. Düzeyli samimiyet ilkesini benimseyen sormamlazim.com teknolojik altyapısı ve geri planda çalışan yönetim, editör ve yazar kadrosu ile Türkiye’de bulunan klasik platformlardan farklı prensiplerle hareket ediyor. Geri planda olan ama bir yazar gibi araştıran, yerli yabancı tüm kaynaklara ulaşıp anlaşılır dille hiçbir sorunun yanıtsız kalmamasını sağlayan kadronun misyonu hem öğrenmek hem eğlenmek hem de herkese ulaşılabilmektir.

Yazımızda belirttiğimiz gibi sormamlazim.com, sizinle yaşayan ve sizinle nefes alan bir topluluktur. Bunu sitede yer alan kategorilere baktığınızda bile fark edebiliyorsunuz. İtiraf, İlişkiler, Cinsellik, Sağlık, Aşk, İnternet, Teknoloji, Evlilik, Yaşam, Sinema, Yeme- İçme, Eğitim, Alış-Veriş, Hediye, Kasın, Gündem, Tatil ve Seyahat, Ekonomi, Anne- Çocuk, Moda, Siyaset, Kariyer, Din, Spor, Tarih, Hobi, Kişisel Bakım, Komedi, Karikatür, Güzellik ve Kozmetik, Gezi- Eğlence, Turizm, Şikayetten tutun da Ürün Tanıtımı ve Tavsiyeler kategorisine kadar hayata dair her dokunuşu bu sitede bulabiliyorsunuz.