Son yıllarda araç kiralama sektörüne olan ilgi yoğun bir şekilde artıyor. Özellikle de günlük yaşantı içerisinde büyük avantajlar sağlamakta olan bu yeni hizmet sektörü ile birlikte insanların araç konusundaki ihtiyaçları tümü ile en ekonomik şekilde karşılanabiliyor. Günümüz modern çağında dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi büyük bir hız ile gelişmekte olan Türkiye’de de son derece etkin bir şekilde insanlar tarafından kullanılıyor. Türkiye’de araç sahibi olan ya da olmayan herkes tarafından araç kiralama hizmetlerine yoğun şekilde ilgi gösteriliyor.

Günümüz modern çağının en hızlı ulaşım aracı olan uçak ile seyahat edildiğinde gidilen kentte araç konusunda büyük bir ihtiyaç ortaya çıkabiliyor. Bunun dışında da araç ihtiyacı bulunan ancak araç sahibi olmayan kişilerinde bu ihtiyaçlarını ekonomik bir şekilde karşılayabilmeleri konusunda rent a car firmaları oldukça önemli bir rol üstleniyor. Bu noktada Türkiye’de kaliteli hizmet standartları ile Eticar Rent A Car markası ön plana çıkıyor. Özellikle de güvenlik konusunda her zaman üstün performans sunarak, geniş filosu içerisinde yer alan araçların düzenli kontrol ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyor. Böylelikle kiralanan araçlarda hem daha güvenli sürüş deneyimi hem de çok daha kaliteli ve çok daha konforlu araç kullanma deneyimi sunuyor.

Dünyaca ünlü araba markalarının en yeni ve en üst performansa sahip olan modelleri ile müşterilerine hizmet sunarak, Türkiye’de lüks araç kiralama hizmetlerinde yüksek kalite standartlarının oldukça uygun fiyatlarla yakalanabilmesinde müşterilerine yardımcı oluyor. Son model lüks araç seçeneklerinin bulunduğu geniş kiralık lüks araç filosunda bulunan kiralık araç seçenekleri ile Eticar araç kiralama markası, Türkiye’de araç kiralama sektörünün gelişiminde son derece önemli bir rol üstleniyor. Her daim müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile özellikle büyük kentlerdeki araç ihtiyaçlarına yönelik olarak hem bireysel hem de kurumsal alanda kaliteli çözümler getiriyor. Online hizmetlerde de rezervasyon uygulaması sunarak, ileri bir tarihe yönelik olarak uygun fiyatlara ve sadece birkaç dakika süren işlemlerle araç kiralayabilme imkanı sunuyor.

Farklı lüks kiralık araç modelleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunan Eticar Rent A Car markası, Türkiye’de en çok tercih edilen araç kiralama firması olarak öne çıkıyor. Kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmetleri ile öne çıkan Eticar Rent A Car markası, özellikle de dünya standartlarına uygun kiralık araç hizmetleri ile Türkiye’de araç kiralama sektörünün son derece büyük bir hız ile gelişmesinde önemli bir rol üstleniyor. Birbirinden kaliteli ve lüks sınıfındaki araçları oldukça cazip fiyatlar üzerinden online rezervasyon ile birkaç dakika içerisinde ileri bir tarihe rezerve ederek, ihtiyaç olan tarihte aracın dolu olması gibi bir problem ile karşı karşıya kalma durumunun yaşanmamasına imkan veriyor. Bu şekilde müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile araç kiralama hizmetlerinde dünya standartlarına yön vererek, araç kiralama hizmetlerinde kaliteyi uygun fiyata yakalama imkanı sunuyor.

Eticar Lüks Araç Kiralama web sitesi

Adres: Nispetiye Cad. Bilgin Sok. No:1/4 Levent Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 269 4914