Otobüs yolculukları bizi bazen sevdiklerimize kavuşturur, bazen de ayırır. Bazen üzüntüden bazen sevinçten göz yaşı dökeriz terminallerde. Binlerce insan karınca yuvalarındaki telaşa benzer bir şekilde bir şeyler taşır, getirir götürür, gider gelir otogarlarda. Kimimiz sabahın köründe kimimiz gecenin bir yarısında seyahat edeceğimiz otobüsün yolunu gözleriz.

Ömrümüzün ne çok zamanı otobüslerde geçer. Bakakalırız buğulu camlardan hızla akan görüntülere. Dalar gideriz gözümüzü bir noktaya dikip pencere kenarında.

Yolcuya bile ne kadar zordur saatlerce daracık bir koltukta oturmak. Ya şoförler ve muavinler ne yapmalı? Onlar her gün saatlerce direnir bu yollara. Bazen sıcağa, bazen soğuğa, kara, yağmura, sise. Her hali zordur yolların. Kolay yolculuk yoktur. Belki de en zor mesleklerdendir onların ki. Sizin yolculuklarınızı kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. OnlineTerminalim.Com sitesi de yolculuklarınızı kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyor. Tüm otobüs ve uçak biletlerini birarada sunuyor ve en ucuz bileti kolayca almanızı sağlıyor.

Demokrat Haber’in otobüslerle ilgili haberlerini buradan görebilirsiniz.

OnlineTerminalim.Com sitesinden Türkiye'nin önde gelen birçok otobüs firmasının online otobüs bileti alınabilmekte. Tüm seferleri karşılaştırarak size en uygun ve en ucuz otobüs biletlerini bulabilirsiniz.

OTOBÜS YOLCULUĞU VAZ GEÇİLMEZ TERCİHİMİZ

Türkiye’de otobüs yolculuğu en yaygın tercih edilen ulaşım yöntemi. Deniz yolları, demir yolları ve hava yolları da her geçen gün daha fazla kullanılmakta, ancak karayolu ile seyahat her zaman birinci sırayı almakta.

Günümüzde özellikle uçak yolculuklarına olan ilgi her geçen gün artmakta. Havaalanlarının çoğalması, rekabetin artmasına paralel bilet fiyatlarının ucuzlaması uçakla yolculuğu arttırmakta. Ama her şey rağmen otobüsle yolculuk etmek hep öncelikli.

Küçük büyük her il ve ilçede bir otobüs otogarı, otobüs terminali bulunmakta. Hemen her saat oradan oraya kalkan otobüsler binlerce yolcu taşımakta.

Türkiye’de otobüs yolculuğu ve otobüs firmaları denilince genellikle belli başlı firmalar akla geliyor; Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Nilüfer, Ulusoy, Varan Turizm gibi.

Oysa Türkiye’nin dört bir tarafında çeşitli il ve ilçelerle özdeşleşmiş daha birçok kaliteli otobüs firması bulunmakta. Adını belki de hiç duymadığımız bu otobüs firmaları her gün binlerce yolcuyu Türkiye’nin bir ucundan diğer bir ucuna taşıyorlar.

ONLİNE OTOBÜS BİLETİ SATIN AL

OnlineTerminalim.Com'da birçok otobüs firmasının biletlerini bulabilir, size en uygun ve en ucuzunu güvenle, hızla ve kolayca satın alabilirsiniz... 

TÜRKİYE’NİN TÜM OTOBÜS FİRMALARI

Türkiye'deki tüm otobüs firmalarından öne çıkanlar şöyle: 

Adıyaman Gülaras

Gülaras Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Adıyaman’a seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Hatay, Mersin, Trabzon, Erzurum başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Adıyaman seferleri için Gülaras Turizmi tercih edebilirsiniz.

Adıyaman Mutlu

Mutlu Turizm Seyahat Acentasının İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Antalya ve İzmir seferleri bulunmakta. Rahat, konforlu otobüsleri, sorumlu ve güler yüzlü hizmeti esas alan çalışanları ile sevdiklerinize güvenle kavuşturmayı hedefliyor. Adıyaman Mutlu Seyahat'in Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale güzergahına da otobüs seferleri bulunmakta.

Adıyaman Ünal

Ünal Turizm birçok il ve ilçeden Adıyaman'a seferler düzenlemektedir. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Adıyaman'a ulaşım için Adıyaman Ünal Turizm'i tercih edebilirsiniz. 

Ünal Turizm ile Adıyaman’a ve başka çeşitli yerlere otobüs bileti alabileceğiniz yerleşimler şöyle: Adana, Afyon, Aksaray, Alanya, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Besni, Beşikdüzü, Beyşehir, Bozüyük, Bursa, Çarşamba, Denizli, Didim, Diyarbakır, Düziçi, Ereğli, Eskişehir, Fatsa, Giresun, Gölbaşı, Havza, Isparta, İstanbul, İzmir, İzmit, Kahramanmaraş, Kahta, Kayseri, Konya, Malatya, Manavgat, Manisa, Mersin, Narlı, Nazilli, Ordu, Osmaniye, Pazarcık, Rize, Sakarya, Salihli, Samsun, Sarayköy, Serik, Sivas, Söke, Şambayat, Şanlıurfa, Tarsus, Terme, Tokat, Trabzon, Turhal, Uşak, Ünye.

Ağrı Doğu Turizm,

Ak Turizm

Kahramanmaraş Ak Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Kahramanmaraş’a seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Hatay, Mersin başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Kahramanmaraş seferleri için Ak Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Akhisar Seyahat,

Aksaray Birlik

Yükseller Aksaray Birlik Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Aksaray'a seferler düzenlemekte. Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri, Nevşehir, Manavgat, Serik, Alanya, Gebze, İzmit, Afyon, Uşak ve Bursa'dan Aksaray seferleri için Aksaray Birlik Turizmi tercih edebilirsiniz.

Aksaray Yeşil-Yeni-Birlik,

Aksoğanoğlu Zafer,

Aksu Turizm

Kahramanmaraş Çavuşoğlu Aksu Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Kahramanmaraş'a seferler düzenlemekte. Adana, Afyon, Akşehir, Alanya, Anamur, Ankara, Antalya, Ardahan, Aydın, Beyşehir, Çine, Denizli, Düziçi, Göksun, İstanbul, İzmir, İzmit, Kayseri, Kırşehir, Konya, Manavgat, Marmaris, Mersin, Muğla, Nazilli, Nurdağı, Osmaniye, Sakarya, Serik, Tarsus, Yatağan başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Kahramanmaraş seferleri için Aksu Çavuşoğlu Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Alaçam Seyahat,

Alaşehir Sarıkız,

Amasya İtimat,

Amasya Mertur,

Anadolu Tufanbeyli Turizm,

Anadolu Ulaşım

Anadolu Turizm

Uşak merkezli bir firma olan Anadolu Ulaşım, 4 Haziran 2003 tarihinde Orhan Erdoğmuş tarafından kurulmuş ve ilk seferlerini İzmir, İstanbul ve Ankara şehirleri arasında yapmıştır. Daha sonra, ilk yılının sonunda birçok yeni güzergahta sefere başlamıştır. 2012 yılında Pamukkale Turizm ile birlikte bilet satış yazıhanelerini ve şehir içi servislerini birleştirmişlerdir. Anadolu Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Uşak'a seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Uşak seferleri için Anadolu Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Anamur Zafer

Mersin'in Anamur ilçesindeki Zafer Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Anamur'a seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Hatay, Mersin başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Anamur seferleri için Anamur Zafer Turizmi tercih edebilirsiniz. Anamur Zafer otobüs firması 1992 yılında Anamur’da Anamur’lunun kendi öz firması olarak kurulmuştur. Anamur’dan Mersin’e, Ankara’ya, Antalya’ya olan seferleriyle, Anamur’un çevre illere ve tüm Türkiye ve dünyaya açılan penceresidir.

Anka Turizm,

Antalya Kıraç Turizm,

Antalya Seyahat,

Antalya Toros Turizm

Antalya Tur Turizm,

Antalya Yıldıray Turizm,

Arena Turizm,

Artvin Ses,

As 74 Turizm,

As Ağrı Tur,

As Bafra Turizm,

As Bayburt Turizm,

As Turizm,

As74 Turizm,

Asya Tur (İzmit),

Avrupa Turizm,

Avrupa Ünal Turizm,

Aybastı Doğuş,

Aybastı İtimat,

Aybastı Ses Turizm (Özay),

Aydın Turizm,

Aydoğan Turizm,

Bafra Seyahat,

Bakır Turizm,

Balıkesir Turizm,

Uludağ Turizm

Balıkesir Uludağ Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Balıkesir'e seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Akhisar, Burhaniye, Edremit, Akçay, Ayvalık, Havran başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Balıkesir seferleri için Balıkesir Uludağ Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Barış Turizm (Erzincan),

Bartın Özemniyet,

Batı Antalya Seyahat,

Batman Midyat Koç Turizm,

Bayramiç Seyahat,

Baysal Turizm,

Ben Turizm

Gaziantep Ben Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Gaziantep'e seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Adana, Kayseri başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Gaziantep seferleri için Ben Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Bergama Güven Seyahat,

Berk Turizm (Pınarhisar),

Best Van Turizm

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Van'a seferler düzenleyen Best Van Turizm, İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Hatay, Trabzon, Erzurum, Diyarbakır başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Van seferleri ile öne çıkıyor. 1989 yılında kurulan Best Van Turizm, Van merkezli olarak Türkiye’nin birçok noktasına ulaşım sağlamakta.

Beşer Turizm,

Bitlis Taç,

Bizim Iğdır Turizm,

Boss Turizm,

Boyabat Expres,

Boyabat Seyahat,

Boyabat Tur,

Bucak Seyahat,

Burdur Egemen,

Buzlu Turizm,

Can Barış Turizm

Can Barış Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Erzincan'a seferler düzenlemekte. Afyon, Akçay, Altınoluk, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çayırlı, Çorum, Edremit, Eskişehir, Gemlik, İnegöl, İstanbul, İzmir, Koyulhisar, Mercan, Refahiye, Salihli, Sivas, Suşehri, Turgutlu, Ula (Erz), Uşak, Yalova, Zara başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Erzincan seferleri için Can Barış Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Can Batmanlılar,

Can Elbistan,

Can Iğdır Turizm,

Can Tuncelililer,

Cesur Ağrıdağı,

Cesur Bingöl

Cesur Bingöl Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Bingöl'e seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Adana, Diyarbakır, Van, Trabzon başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Bingöl seferleri için Cesur Bingöl Seyahat'i tercih edebilirsiniz.

Cide Tekiner,

Cideliler Turizm,

CSR Seyahat

Antakya/Hatay CSR Seyahat Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Hatay Reyhanlı'ya seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Adana, Kayseri, Yalova başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Hatay Reyhanlı seferleri için CSR Seyahat'i tercih edebilirsiniz.

Çankırı Güven

Çankırı Çağdaş Güven Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Çankırı'ya seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Adana, Kayseri, Yozgat, Çerkeş, Gebze, Güzelyalı, Ilgaz, İzmit, Kaynarca, Korgun, Pursaklar, Sakarya başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Çankırı seferleri için Çankırı Güven Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Çağlar Turizm (Malkara),

Çamoluk Seyahat Turizm,

Çanakkale Truva,

Çankırı Eser,

Çankırı Özlem,

Çayırağası

Çayırağası Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Gaziantep ve Kilis'e seferler düzenlemekte. Samsun, İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Adana, Malatya, Erzurum, Trabzon, Sivas, Van, Diyarbakır, Mersin, İslahiye, Diyarbakır, Kayseri başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Gaziantep ve Kilis seferleri için Çayırağası Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Elazığlılar

İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Sivas, Osmaniye, Hatay, Mersin başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Elazığ seferleri için Çıra Elazığlılar Turizm'i tercih edebilirsiniz. Çıra Elazığlılar Turizm, 4 Haziran 2003 tarihinde kurulmuş, alanında uzman kişilerle yurt içi seferleri ile karayolu yolcu taşımacılığına başlamıştır.

Çorlu Birlik Turizm,

Çoruh Artvin Seyahat,

Çorum Lider

Çorum Lider Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Çorum'a seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Çorum seferleri için Çorum Lider Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Çorum Özler Seyahat Turizm,

Çorum Seyahat

Çorum Seyahat Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Çorum'a seferler düzenlemekte.

Dadaş Turizm

1973 yılında kurulan Dadaş Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Erzurum'a seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Kayseri, Hatay, Mersin, İzmit başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Erzurum seferleri için Dadaş Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Dağıstanlı Turizm,

Demirci Halıkent,

Denizli Seyahat,

Develi Seyrani Turizm,

Devran Turizm

Kayseri Devran Turizm birçok il ve ilçeden Kayseri'ye seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Kayseri, Yozgat, Trabzon, Giresun, Ordu, Fatsa, Ünye, Samsun, Merzifon, Adana, Kozan, Göksun, Çorum, Havza, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Tufanbeyli başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Kayseri seferleri için Devran Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Didim Seyahat

Bir Ege firması olan Didim Seyahat birçok yerden Didim'e seferler düzenlemekte. Ankara, İzmir, Milas, Söke başta olmak üzere Didim seferleri için Didim Seyahat'i tercih edebilirsiniz. Didim Seyahat kurulduğu 1964 yılında ilk olarak Didim Söke arasında ulaşım hizmeti veriyordu. Şimdi ise özellikle İzmir-Didim seferlerinde yoğun olarak tercih edilmektedir.

Dilek Seyahat Vezirköprü,

Divriği Nazar Turizm (Sivas),

Diyarbakır Öz Silvan,

Diyarbakır Sur Seyahat,

Köksallar

Köksallar Seyahat Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Mersin'e seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Kayseri, İzmit, Adana, Tarsus, Adapazarı, Konya, Uşak, Salihli, Turgutlu, Karaman, Eskişehir, Aksaray, Kütahya, İnegöl, Balıkesir, Karacabey, Çanakkale, Gebze başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Mersin seferleri için Köksallar Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Doğan Körfez Tur,

Doğu Karadeniz Ekspres

1968 yılında kurulan Doğu Karadeniz Ekspres Turizm Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden Karadeniz'e ve Rize Pazar'a seferler düzenlemekte. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmit, Sakarya, Artvin, Hopa, başta olmak üzere birçok il ve ilçeden Karedeniz Bölgesi ve Rize Pazar seferleri için Doğu Karadeniz Ekspres Turizm'i tercih edebilirsiniz.

Doğu Kars,

Doğuş Turizm,

Düzce Aydın Seyahat ,

Düzce Güven,

Ece Turizm,

Edirne Birlik,

Edirne Volkan,

Efe Tur

Efe Tur 1990 yılında Mehmet Sadık Efe tarafından bir aile şirketi olarak kurulmuş olup, 2012 yılının Ekim ayı itibari ile Kadir Alper Birant ve Halit Bıçak ortaklığında yoluna devam etmektedir. Firma kuruluş amacında taşıdığı ruhu kaybetmeden, geçmişine ve değerlerine sahip çıkarak aynı zamanda gelişen teknoloji ile birlikte sektörde örnek ve öncü olma hedefini taşımakta. ‘Önce insan’ anlayışı ile hareket eden Efe Tur 1991 yılından bu yana profesyonel kadrosu ve yeniliğe açık olan bireyler ile birlikte çalışarak oluşabilecek her türlü sorunlara karşı objektif bir yaklaşımla toplum ve hukuk kurallarına saygılıdır. Yolcularının beklentilerini karşılayarak kara yolu taşımacılığında örnek olmayı hedeflemekte. 

Egemen Seyahat (Eskişehir),

Elazığ Harput Turizm,

Elazığ Hazar Turizm,

Elazığ Murat Turizm,

Elbirlik,

Erbaa Seyahat,

Eray Turizm,

Erektaş Turizm,

Eren Turizm,

Erzincan Başak Turizm,

Erzincan Fırat Turizm,

Erzincan Nazar Turizm,

Erzincan Özlem,

Erzincan Yeni Barış Turizm,

Es Ilgaz Tur,

Es Turizm,

Esadaş,

Eskişehir Ceylan Turizm,

Eskişehir Sedef Turizm,

Eşme Seyahat,

Fatih Turizm,

Fethiye Seyahat

Fındıkkale,

Gaziantep Nobel Turizm,

Gebze Koop.,

Genç Turizm,

Gerze Güven Keklik,

Gerzeliler Turizm,

Göktaş Ardahan,

Gölpazari Koop.,

Görele Seyahat,

Göreme Tur,

Gülen Turizm,

Güler Seyahat,

Gümüşhane Turizm,

Güney Akdeniz Seyahat,

Güney Lüks Adana,

Güney Mersin Seyahat,

Gürkan Turizm,

Gürman Turizm,

Güzel İzmir Turizm,

Güzel Muş Ovası,

Güzel Sinop,

Güzel Van Tur,

Hakiki Koç Turizm,

Has Batman Seyahat,

Has Bingöl,

Has Diyarbakır,

Has Kızkalesi Seyahat,

Has Turizm,

Hatay Güney Tur (Antakya),

Hatay Günsaş Tur (Antakya),

Hatay Hediye Sen Turizm,

Hatay Jet Turizm,

Hatay Lüks Nur Seyahat,

Hatay Öztur,

Hatay Pan Turizm,

Hatay Sas Turizm,

Hatay Ses Öztur,

Hattuşaş Turizm Seyahat,

Hayrabolu Seyahat,

Hedef Turizm,

Hidayet Turizm,

Hisar Turizm,

Huzur Turizm,

Iğdır Hat Turizm,

Iğdır Turizm,

Iğdırlı Turizm,

Isparta Petrol,

Isparta Sütçüler Belediyesi,

Isparta Yalvaç Özen,

İmparator Seyahat,

İnan Turizm,

İnci Turizm,

İnebolu Aksakal Seyahat,

İnegöl Seyahat,

İpek Turizm,

İsmail Ayaz,

İstanbul Seyahat,

İyigün Çarşamba,

İzmir Seyahat,

İzmir Turizm,

İzmit Seyahat,

Jet Turizm,

Kadirli Seyahat,

Kafkas Kars,

Kahramanmaraş Ak Turizm,

Kahta Petrol,

Kale Seyahat,

Kamil Koç,

Kanberoğlu Turizm,

Karadeveci,

Kar Palandöken Seyahat,

Karabük Güven,

Karadeniz Çay Turizm,

Karadeniz Efem Turizm,

Kargı Hakan Turizm,

Kargı Turizm,

Kars Turgutreis Seyahat,

Kars Turgutreis,

Kastamonu Güven,

Kastamonu Huzur,

Kastamonu Özen,

Kastamonu Özlem Seyahat,

Kastamonu Ünal Turizm,

Kayseri Süha Turizm,

Kent Turizm,

Kernek Turizm,

Kesebirler Turizm,

Keşan Birlik,

Keşan Gürel Turizm,

Kıraç Turizm,

Kırıkkale Özen Turizm,

Kiğı Karakoçan Tur,

Klas Metro,

Klas Net Turizm,

Koç Ardahan,

Konset,

Kontur,

Konya Lüks Ereğli,

Köksallar,

Köseoğlu Turizm,

Kuşadası Elbirlik Turizm,

Kuzey Yıldızı Seyahat,

Kütahya Astur,

Kütahyalılar Seyahat,

Kütahya Tavşanlı Seyahat,

Lider Turizm,

Lider Adana

Lider Aksaray,

Lider Anatolia Turizm,

Lider Bingöl,

Lider Elbistan,

Lider Siirt,

Lüks Afşınlılar Seyahat,

Lüks Ağrı Dağı,

Lüks Aksel Seyahat,

Lüks Amasya İtimat,

Lüks Arena Turizm,

Lüks Artvin Seyahat,

Lüks Batman Seyahat,

Lüks Bayburt,

Lüks Divriği Ekspres,

Lüks Diyarbakır,

Lüks Edirne Express,

Lüks Ereğli,

Lüks Erektaş,

Lüks Erova,

Lüks Erzincan Seyahat,

Lüks Fatsalılar Turizm,

Lüks Gümüşhane,

Lüks Kahramanmaraş Turizm,

Lüks Karadeniz,

Lüks Karaman,

Lüks Mersin,

Lüks Meteor Turizm,

Lüks Show,

Lüks Siirt Seyahat,

Lüks Şereflikoçhisar Seyahat

Lüks Yalova Seyahat,

Lüks Yonca Seyahat,

Lüleburgaz Seyahat,

Malatya Beydağı Turizm,

Malatya Kayısı Kent,

Malatya Kernek Turizm,

Malatya Seyahat,

Malatya Zafer Turizm,

Malkara Çağlar,

Malkara Yıldırım,

Mardin Dilmenler Seyahat,

Mardin Expres,

Mardin Seyahat,

Marsoy Turizm,

Mar-Tur Turizm,

Medine Turizm,

Mermerler Seyahat,

Mersin KOÇ,

Mersin Seyahat,

Mersin Vif Turizm,

Mersin Villa Seyahat,

Metro Turizm,

Midyat Seyyidoğlu,

Mis Amasya Tur,

MST Güneydoğu Turizm,

Muş Haspet Turizm

Muş Yolu Turizm,

Narlıca Atan Kardeşler Turizm,

Nevşehir Kapadokya,

Nevşehir Seyahat,

Nevtur,

Niğde Aydoğanlar,

Niğde Çağdaş Turizm,

Niğde İnan Tur,

Niğde Seyahat,

Niksarkale,

Nilüfer Turizm,

Ortakent Seyahat,

Osmaniye Vip Nur Tur,

Öncü Göreme,

Öz Artvin Expres,

Öz Bartın,

Öz Batmanlılar Seyahat,

Öz Bilecik,

Öz Bolu Turizm Seyahat,

Öz Develi Seyahat,

Öz Diyarbakır Seyahat,

Öz Diyarbakır,

Öz Doğu Karadeniz,

Öz Elbistan Seyahat,

Öz Erciş Seyahat,

Öz Güven Turizm,

Öz Habur Tur,

Öz Isparta Turizm

Öz İspir Turizm,

Öz Lider Patnos Tur,

Öz Pan Turizm,

Öz Silvanlılar,

Öz Sivas Huzur Turizm,

Öz Sivaslılar,

Öz Urfa İtimat,

Özemniyet Turizm,

Özen Turizm,

Özerler İnci Turizm,

Özgül Bafra,

Özkaymak Turizm,

Özlem Ardahan,

Özlem Bingöl Seyahat,

Özlem Cizre Nuh,

Özlem Diyarbakır,

Özlem Tur,

Özler Turizm,

Öz Sivas Seyahat,

Paklale,

Palandöken Seyahat,

Pamukkale Turizm,

Patnos İtimat,

Patnos Tur,

Radar Turizm,

Reşadiye Özlem,

Reşadiye Ses Turizm,

Reşadiye Tur

Rize Ses Turizm,

Rizeliler Turizm,

Rota Seyahat,

Safkar Safran Turizm,

Sahil Seyahat,

Sahil Yıldızı Seyahat,

Sahilgülü Turizm,

Sakarya Klas Ağa Tur,

Sakarya Vib Turizm,

Salihli Güven Turizm,

Sarıkamış Turgutreis Turizm,

Seç Turizm,

Selçuk Canlar Turizm,

Sema Turizm,

Semerkant Turizm,

Serhat Iğdır Turizm,

Ses Turizm,

Set Turizm,

Siirt As Burak Turizm,

Siirt Özlem,

Siirt Petrol,

Silifke Koop.,

Sinop Birlik,

Sinop Sinay 57,

Sinop Türkay Turizm,

Sinop Ünal Turizm,

Sivas Kızılırmak,

Sivas Tur,

Soma Seyahat,

Soner Turizm,

Star Batman,

Star Diyarbakır,

Star Hakkari,

Sungurlu Seyahat,

Süha Turizm,

Süzer Turizm,

Şahinoğlu Turizm,

Şampiyon Hersekli,

Şanal Kırşehir

Şanlıurfa Astor,

Şanlıurfa Cesur,

Şanlıurfa Seyahat,

Şarköy Seyahat Koop.,

Şimşek Seyahat,

Şimşekler Turizm,

Şiran Seyahat,

Şirin Kırşehir,

Tanrıverdi Seyahat,

Taşucu Denizkızı,

Tatlıses Turizm,

Tavşanlı Tur,

Tempo Seyahat,

Terme Hisar Turizm,

Terzioğlu Araç,

Tokat Almus Turizm,

Tokat Net Turizm,

Tokat Seyahat,

Tokat Yıldızı,

Topçam Turizm,

Toramanlar Turizm,

Tosya Seyahat,

Tozcan Turizm Seyahat,

Trabzon Süzer Turizm,

Tufanbeyli Anadolu Turizm,

Tuncelililer Barış Turizm,

Turay Turizm,

Türkay Sinop,

Uludağ Turizm,

Ulusoy Turizm,

Urfa Seyahat,

Uzay Turizm,

Ünye Tur,

Üstün Erçelik,

Van Erciş İtimat,

Van Erciş Sema,

Vangölü Turizm,

Varan Turizm,

Vezirköprü Dilek Seyahat,

Vip Malatyalılar,

Volkan Turizm,

Yalvaç Özen Turizm,

Yazıcıoğlu Tur,

Yeni Adana Seyahat,

Yeni Aksaray,

Yeni As Bafra Turizm,

Yeni As Bayburt Turizm,

Yeni Barış Turizm,

Yeni Diyarbakır,

Yeni Kontaş,

Yeni Midyat Seyahat,

Yeni Özemniyet,

Yeni Ses Turizm,

Yeni Van Seyahat,

Yeşil Aksaray,

Yeşil Artvin,

Yeşil Görele

Yeşil Gümüşhane Seyahat,

Yeşil Muş Ovası,

Yeşil Sahil Seyahat,

Yıldıray Ardahan,

Yüksel Tur,

Zafer Turizm,

Zaman Turizm,

Zara Seyahat,

Zile Abone Turizm,

Zile Barış Turizm,

Zile Canlar,

Zile Yeni Ses Turizm,