Son zamanların iddialı sesleri arasında yer alan Tuğçe Haşimoğlu, kısa süre içerisinde de dinleyici sayısını arttıran bir yorumcu olarak tanımlanıyor. Üstelik Tuğçe Haşimoğlu eğitimli sesi ve kendine has ses tonuyla dikkatleri üzerine toplamayı da başarıyor. Bu durumun doğal sonucu olarak Tuğçe Haşimoğlu kimdir? Tarzındaki soruların da yanıtları merak ediliyor. Yine Tuğçe Haşimoğlu nerelidir? Tarzındaki sorular da son zamanlarda çokça soruluyor. Bununla birlikte Tuğçe Haşimoğlu müzik hayatı da merak edilen bir diğer konu olarak karşımıza çıkıyor! İşte bu sorulara dair merak ettiğiniz her şey bu yazımızda yer alıyor!

Aslen Konyalı olan Tuğçe Haşimoğlu 1989 yılı doğumludur. İddialı bir ses olarak karşımıza çıkan yetenekli yorumcunun babası ise 28 Şubat sürecinde tutuklananlar arasında yer almaktadır. Cezaevindeyken Tuğçe Haşimoğlu’nun babası hayatını kaybetmiştir. Yetenekli sesin annesi ise Makbule Haşimoğlu’dur. Tuğçe Haşimoğlu Lise eğitimini Edirne Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamlamakla birlikte müzik hayatının şekillendiği yer de bu lisedir.

Küçük yaşlardan bu yana müzikle hep ilgili olan Tuğçe Haşimoğlu, henüz 8 yaşındayken gitarla tanışmış bir sestir. Bu yaşta müzik eğitimine de başlayan yetenekli yorumcu, bu dönemde gitar kurusuna da devam etmiştir. Lise eğitiminden sonra yine müzik alanına yönelen yetenekli yorumcu Üniversite hayatına Muğla kentinde devam etmiştir. Muğla Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Tuğçe Haşimoğlu, bura da müzik hayatına devam etmiştir.

Tuğçe Haşimoğlu’nun Müzik Hayatı

Etkili bir müzik hayatının içerisinden gelen Tuğçe Haşimoğlu henüz 8 yaşındayken müzik eğitimi almaya başlamış bir yorumcu olarak karşımıza çıkmaktadır. Daha sonraki süreçte de müzikten hiç kopmayan yetenekli ses 14 yaşındayken de profesyonel anlamda müzik eğitimi almaya devam etmiştir. Güzel Sanatlar Lisesinde eğitim gören Tuğçe Haşimoğlu, üniversite eğitimini de müzik öğretmenliği üzerine tamamlamıştır. Bu durum doğal olarak Tuğçe Haşimoğlu’nun güzel sesiyle dinleyicisinin karşısına çıkmasını mümkün kılmaktadır. Dolayısıyla son zamanlarda Tuğçe Haşimoğlu mp3 indir uygulamalarına olan ilgiyi de artış göstermektedir. Hatta son zamanlarda Tuğçe Haşimoğlu albüm arşivlerine olan ilginin de her zaman etkili bir düzeyde artış gösterdiğini de ifade etmek mümkün olmaktadır.

Müzik hayatı kariyerine eğitim alarak devam eden Tuğçe Haşimoğlu, bir süre sonra müzik alanında eğitimler vermeye de başlamıştır. Muğla Üniversitesi Müzik Öğretmenliğinden mezun olan Tuğçe Haşimoğlu, bir dönem müzik öğretmeni olarak görev de yapmıştır. Bir süre sonra sahne de almaya başlayan yetenekli sesin iş yoğunluğu nedeniyle öğretmenliğe veda ettiği de bilinmektedir. Hem iyi bir müzisyen hem de iyi bir söz yazarı olan Tuğçe Haşimoğlu, aynı zamanda müzik eğitmenliği de yapmaktadır. Müzik alanında tam anlamıyla uzman olan güzel yorumcunun bestecilik yaptığı da bilinmektedir. Müzik hayatında hep yoğun bir temponun içerisinde yer alan Tuğçe Haşimoğlu, müzik hayatına ilk adım attığı günden bu yana etkili bir şekilde gelişim göstermiş sesler arasında yer almaktadır.

Tuğçe Haşimoğlu’nun Albümleri

Tuğçe Haşimoğlu özellikle Ayrılış şarkısıyla müzik dünyasında isim yapmış olan bir yorumcu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu şarkının söz yazarlığını da yapan yetenekli yorumcu, daha sonra pek çok farklı şarkıyı da seslendirmiştir. Genellikle cover çalışmalarıyla ön plana çıkan Tuğçe Haşimoğlu bundan dolayı dinleyici sayısını da arttırmaktadır. Sen Gibi parçasının ülkemizde oldukça bilinen bir şarkı olduğunu ifade etmek mümkün olacağı gibi son zamanlarda Tuğçe Haşimoğlu Sen Gibi indir uygulamasına etkili bir düzeyde ilgi gösterildiğini ifade etmek de mümkün olmaktadır. Güzel yorumuyla dikkatleri üzerine çeken yetenekli yorumcunun kendine has bir ses renginin bulunduğunu da ifade etmek mümkün olmaktadır.

Genellikle Youtube üzerinden şarkılarını dinleyicisine ulaştıran Tuğçe Haşimoğlu, takipçi sayısını da sürekli olarak arttırmaktadır. Onun ün yapmasında etkili olan Ayrılış şarkısının söz ve müziği yorumcunun kendisine aitken; bu şarkının aranjesini Murat Yılmaz yapmıştır. Yine bu şarkıda mix ve mastering kısmında Tarık Ceran yer alırken klibin yönetmenliğini de Kemal Yımaz etkili olmuştur. Bütün bu bilgiler ışığında Tuğçe Haşimoğlu mp3 indir uygulamalarının en fazla tercih edildiği sesler arasında yer almaktadır. Bu durumun doğal sonucu olarak ise güzel yorumcunun dinleyici sayısında da her geçen gün itibariyle etkili bir artışın gösterildiğini ifade etmek de mümkün olmaktadır.