Guy Ritchie, suç filmleriyle öne çıkan bir yönetmen olduğunu The Gentlemen ile bir kez daha gösteriyor. Ateşten Kalbe Akıldan Dumana ve Kapışma gibi başyapıtların altına imza atan bu yönetmenden son bir film olan The Gentlemen de öne çıkan bir proje haline geliyor. Film izle  arasına da eklenen bu proje, son derecede ses getiren bir yapım olarak kendini gösteriyor. Suç konulu diğer filmleriyle dip noktaya çekilen Guy Ritchie, gerçek potansiyelini yeniden The Gentlemen filmiyle gün yüzüne çıkarmışa benziyor. Bu yapım oldukça etkili ve iddialı bir proje olarak da kendini gösteriyor.

The Gentlemen filminin başlangıcında ortaya çıkan Matthew McGonaguey’in karakteri Mickey Pearson, bu yapımda ne şekilde hareket ettiğini güzel bir biçimde özetliyor. Snatch’te olduğu gibi bir yol izleyen Guy Ritchie, aynı tarzda bir başlangıç yapmaktan da geri kalmıyor. yerli film izle arasında öne çıkan bu yapım, yönetmen için sıradan bir proje olmadığını da göstermiyor. Filmin son derecede iddialı ve olay akışını olağanüstü bir biçimde incelemesinden ötürü detaylarıyla göz doldurmaktadır. Aynı zamanda da yüksek temposu, mizah açısı ve olay akışının muazzam bir biçimde şekillendirilmesi konusunda da ideal bir yapıda yer alabiliyor. İzleyicilere farklı bir teknikle yaklaşan bu yapım 2020 yılının en iyi projeleri arasında da kendine yer buluyor.

The Gentlemen içerisinde olay örgüsü basit bir suç hikayesi işlense de farklı biçimlerde sinema severlere aktarılıyor. Korku  filmleri arasında en iyi performanslarından bir tanesini bu yapımda ortaya koyuyor. Diğer suç filmlerini kale almayan ve onlarla dalga geçen bir başyapıt gözüyle de bakılabiliyor. Matthew McGonaguey kadar Colin Farrell ve Hugh Grant gibi yıldız isimleri de içerisinde barındırmasıyla ideal bir proje olarak kendini gösteriyor. İlgi çeken bir film olarak adından söz ettirmekte olup, suçluların zeki yanlarını da gözler önüne serebiliyor. Suç ve komedi unsurlarını bir arada tutma konusunda da başarılı bir işleyişe sahip olarak da göz doldurmasıyla öne çıkıyor.