Dini inançları ve hayata bakış açıları nedeni ile kapalı giyinmeyi tercih eden kadınlar; tesettür giyim markalarının ürettiği giyim parçaları sayesinde tam da istedikleri kıyafet ya da elbiseleri satın alma imkanı ile karşı karşıya kalırlar. Piyasa üzerinde yer alan tasarımlar arasından seçim yapacak olan tesettürlü genç kızların ve kadınların karşılarına; her yıl ve her sezon farklı model ve seçenekler çıkmaktadır. Örneğin 2015 ile 2016 yılı tasarımlarının aynı olmayacağı aşikardır. Aynı şekilde aynı yıl içerisinde Yaz ile Kış mevsiminde tesettürlü bayanlar karşılarında farklı tasarımları bulurlar. Bu da bu alanda sağlanmış olan çeşitliliğin en büyük göstergesi olmaktadır. Yazın daha ince kıyafetlerin ve elbiselerin üretilmesi ile birlikte; tesettürlü bayanların kendilerini ferah bir ortam hissetmeleri amaçlanmaktadır. Kışın ise tasarımlar biraz daha kalın kumaşlarla oluşturulmakta ve bu şekilde soğuktan korunma fırsatı bayanlara tanınmaktadır. Her mevsimde giyilebilen tunik modelleri ise; tesettürlü hanımların giyim alanında en ciddi tercihlerindendir. Tesettür tunik modelleri ile kapalı giyinmeyi tercih etmiş olan kadınlar hem vücut hatlarını korurlar, hem de daha ferah bir giyim tarzına sahip olarak, kıyafetlerin içerisinde sıkılma derdinden kurtulmuş olurlar.

Tesettüre uygun olarak üretilen tunikler; salaş bir giyim parçası olduğu için ve vücudu sıkmadığı için, tesettüre uygun bir şekilde giyinen kızlara ve kadınlara büyük bir kolaylık tanımaktadır. Bu şekilde tesettürlü hanımlar hem bedenlerini dışarıdan görünmeyecek şekilde daha iyi bir şekilde saklarlar, hem de kendilerini sıkmayacak kıyafetler ile daha rahat bir atmosferde kendilerini bulurlar. Her yıl özel olarak dizayn edilen tesettür tunikleri; 2016 senesine özel olarak da tasarlandı ve piyasadaki yerini aldı. 2016 tesettür tunik modelleri ile artık 2016 yılında da kapalı bayanlar hem vücut hatlarını en iyi şekilde koruyacaklar, hem de rahat bir giyim parçası ile sıkıntı çekmeyecekler.

www.modasesler.com sitesinde yer alan tesettür giyim parçaları arasında; tunik modelleri de yer almaktadır. Bunun yanı sıra tesettüre dair her şeyi bulacağınız bu site ile birlikte siz de tesettür modasından geri kalmamış olacaksınız.