Tesettür modasının önceki yıllara göre daha ön planda olması ve ürün çeşitliliğin fazlalaşmasıyla beraber tesettürlü kadınların da tekstil ve aksesuar ürünleri konusunda seçenekleri günden günde artış gösterdi. Ürün çeşitliliği sadece giyimle sınırlı kalmadı ve tesettürlü kadınların kıyafetlerinin tamamlayıcısı olan eşarp modelleri üzerinde de çalışmalar yapılarak kadınlara daha fazla seçenek sunuldu.

2015 Yılının En Gözde Eşarp Modelleri


Aker Eşarp

Renklerin ve desenlerin ahenkli bir şekilde geçiş içerisinde olduğu bir kombin, şıklığın anahtarıdır. Bu yüzden şık olmak isteyen kadınlar, aksesuarından ayakkabısına kadar seçeceği parçaların birbirleriyle uyumuna dikkat etmelidir. Tesettür giyinen kadınların kullandığı en önemli aksesuar ve giydikleri kıyafetin belirleyici unsuru olan eşarplar ise, birçok farklı ve desende mağazalar ya da online satış sitelerinde kadınların beğenisine sunuluyor. Fikir sahibi olmak için farklı ve en son trendleri yakalayan ürünleriyle hizmet veren http://www.esarpavm.com sitesine bakabilirsiniz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ipek eşarp modelleri oldukça moda. Zaten piyasadaki uygun fiyata satılan ve bu yüzden çoğunlukla tercih edilen viskon kumaştan yapılma eşarplar oldukça sağlıksız ve terleten bir yapıya sahip olduğu için ipek eşarplar her zaman kadınlar için ilk seçenek olmalı.

2015 yılı, eşarp modellerinde motifin ve renkliliğin ön planda olduğu bir yıl. Artık kadınlar koyu renk ve çok sade eşarplar yerine rengârenk ve değişik motifli olanlarını tercih ederek stil sahibi olabilirler. Üstelik tasarımcılar eşarp modellerinde uyguladıkları bu değişimi sadece renk ve motiflerle sınırlamakla kalmayıp, özel günler için kadınların kullanacağı abiye eşarp modellerini de geliştirdiler. Bununlar beraber boncuk ve payetli işlemeli, dantelli ve tüllü eşarplar da abiye elbiselerle kullanacak eşarp bulamayan kadınların kurtarıcısı olmuş durumda.

Bu yılın en ön planda olan renkleri ise kırmızı, somon, mürdüm, vizon, mercan, mor ve yeşil. Her ne kadar modası hiç geçmese de 2015 yılında da modasını kaybetmeden siyah eşarplar bu kadar renk zenginliğinin arasında kadınların son tercihi olacak gibi görünüyor.