Tesettür giyim tercih edenlere özel olarak oluşturulan tesettür abiye koleksiyonu ile şıklığı ve zarifliği aynı anda yakalayacaksınız. Ala tesettür sizler için tasarım modelleri dâhil olmak üzere birçok ürün çeşidini koleksiyonuna ekledi. Özel günlerinizi taçlandıracak abiye tesettür giysiler ile dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

Ala Tesettür İle Abiye Koleksiyonu


Şık ve güzel olmak bayanların vazgeçilmez arzusudur. Özellikle özel gün ve gecelerde şıklığın tarifi abiyeler ile taçlandırılıyor. Tesettür abiye modellerine de yer veren ala tesettür bu koleksiyonda Gamze Konat, Pınar Şems, Kayra, Puanne, Nigah, Mevra, Minel Aşk ve daha nice marka ve tasarımcılardan destek alıp ve koleksiyonuna ekledi.



Koleksiyonda birçok renk seçenekleri bulunuyor. Renk uyumlarından da yaralanılan modellerde ayrıca desenli kumaşlara da yer verildi. Dantellerin, şifonların ve ipeklerin yumuşak tılsımını fısıldayan modellerin yanı sıra kadifenin inceliğini yansıtan modelleri de bulabilirsiniz.

Osmanlı ihtişamını yansıtan abiyelerin haricinde modern kesimli abiyelerde ürün yelpazesinde yerlerini aldılar. Taftanın dantel ile buluştuğu rüya gibi abiyeleri de çeşitli renklerde bulabilirsiniz. Işıltılı taşlar, muhteşem nakışlar, harika metal kemerler, dantelin inceliği, şifonun alımlılığı ve gipürlerin zenginliği ile hareket kazandırılan abiyelere kabarık, kloş, kuyruklu ve dar kesim etek seçenekleri yer alıyor.

Ala Tesettür Farkını Yaşayın


Ala tesettür ünlü marka ve tasarımcıların ürünleriniz sizlere sunarken kaliteyi uygun fiyat ile almanıza olanak veriyor. Özel fırsatlar ve kampanyalardan yararlandırarak sizlerin beğenilerinize uygun fiyatlar ile sahip olmanızı sağlarken kapıda ödeme kolaylığı ile güveni de beraberinde veriyor. Siz de tesettür abiyeleri görmek ve dilediğiniz ürünü kolayca satın almak istiyorsanız http://www.alatesettur.com/tesettur-abiye-modelleri-ve-fiyatlari sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca dilerseniz ücretsiz olarak ala tesettüre üye olabilir, fırsat ve kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz.