Tesettür giyimi tercih eden bayanlar için ürün yelpazesi her geçen gün genişliyor. Ünlü markaların özel tasarımları hem dünya modasının öncü çizgilerini hem de geleneksel motif nakışları tesettür modellerine taşıyor. Muhafazakar giyimi tercih eden bayanlar modanın yeni trendleriyle tanışarak şıklıklarından ve zarafetlerinden ödün vermeyerek tesettür modasına öncülük ediyorlar.

Düğünler, davetler, kutlamalar, toplantılar gibi özel günlerde bayanların öncelikli tercihini abiye elbise modelleri oluşturuyor. Abiye elbiseler tasarımları ve modelleriyle hanımlar için zarafetin simgesi oldu. Tesettür abiye modelleri gelenekten geleceğe köprü oluşturuyor. Geleneksel motif ve desenlerin yanı sıra dantel süslemeler tesettür modasında giderek ön plana çıkıyor. Payet süslemeler yeni sezon modasının vazgeçilmezlerinden olacak. Renkli taş süslemeleri ışıltısıyla bayanların şıklıkta bir adım öne çıkmasını sağlayacak. İspanyol kol kesimli modeller hem rahatlığı hem de dünya modasının yeni çizgilerini bünyesinde barındırıyor. Tesettür abiye elbiselerde ayrıca pile kullanımı yeni sezonla beraber yeniden trend olacak.

Abiye Elbise modasında öne çıkan renkler aynı zamanda dünya modasının da öncü renkleri. Saks, fuşya, mint yeşili, lila, mürdüm, vizon, somon yeni sezon renkleri olarak öne çıkıyor. Özellikle geleneksel motif ve nakışların işlendiği elbiselerde ise bakır ve gold renkler kullanılıyor. Tüm bu renk ve desen seçenekleri içinde hanımlar kendi zevklerine ve tarzlarına dair aradıkları her şeyi bulabilirler.

Tüm bu abiye elbise modellerini ve tesettür giyime dair tüm yenilikleri, Tesettür Giyimde modanın öncüsü olan ve "Çok çeşit çok moda" mottosuyla yola çıkan Modanisa’da bulabilirsiniz. En güzel elbise modellerinin klasik, modern ve elegant tüm ürünlerini ve profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan elbise kombinelerini sizlere sunan Modanisa koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesiyle çalışmaya devam ediyor. 95 TL üstü alışverişlerinizde ücretsiz kargo, ürünün 24 saat içinde kargoya verilmesi, yurtdışı kargo gönderimi, kredi kartına taksit, kapıda ödeme gibi üstün hizmet anlayışıyla sadece Türkiye’de değil tüm dünyada muhafazakar giyimin öncüsü olmaya devam ediyor. Tüm dünyada 2 milyon kadına ulaşan Modanisa, 2015 tesettür giyimine dair her şeyi bulabileceğiniz en güvenilir adresiniz.