Yeni işe başlayan dostlarımızı mutlu etmek, onlara ilk iş günlerinde destek olup, şans dilemek en büyük isteklerimizden biri. Bunu sağlamak için ise onlarca farklı alternatife sahibiz. Birbirinden güzel hediyeler arasında yeni işe başlayanlar için en uygun olanı bulmak, karşımızdaki insanın yüzünde hoş bir tebessüm yaratmanın en etkili yolu olarak biliniyor.

Biz de bu yazımızda sizler için yeni iş hediyesi olarak tercih edebileceğiniz farklı alternatifleri bir araya getirdik.

1- Çiçek

Çiçekler, hemen hemen her olay için fazlasıyla kullanılan eşsiz bir alternatif. Özellikle son dönemde çiçek market sayısının da artmış olması çiçekleri çok daha cazip bir hale getiriyor. Yeni iş hediyesi olarak da sıkça tercih edilen çiçekler, kendilerine özgü aranjmanları sayesinde de benzersiz bir hediye durumunda. Bu yüzden de dostlarınıza yeni iş çiçeği göndererek onların kalbinde daha özel bir yere sahip olabilirsiniz.

2- Biblo

Son dönemde sıklıkla tercih edilen bir alternatif olan biblolar, ofisleri süslemek için harika bir hediye olacağı gibi yeni iş tebriği içinde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle minimal tasarımları ile biblolar, sevdiklerinizin kalplerine dokunacak bir hediye alternatifi olmaya aday.

3- Mum

Bulundukları ortama hoş ve tatlı bir dokunuş katan, her zaman sıklıkla kullanılan mumlar, ofisler içinde harika birer hediye alternatifi olma özelliği taşıyor. Bilhassa hoş renkleri, güzel kokuları ile de herkesin ilgisini çeken mumlar, yeni iş ortamında da diğer insanlarla samimi bir başlangıç yapma yolunda iyi bir yardımcı olabilir.

4- Çerçeve

Ofisteki masalarımızı genellikle sevdiklerimiz ile olan hoş anılarımızı hatırlatacak şeyler ile süslüyoruz. Bunların ise o anıları ölümsüz kılan fotoğraflar yer alıyor. Ancak fotoğrafları da güzel bir şekilde masanın üzerine yerleştirmek de önemli bir detay. Bu yüzden de sevdiklerinize fotoğraf çerçevesi hediye etmeyi değerlendirebilirsiniz. Hoş alternatiflere sahip olan çerçeveler ile onlara hem kullanışlı hem de şık bir hediye verebilirsiniz.