Dünyada ve Türkiye’de çeşitli nedenlerle telefon dinleme olayları çok sık yaşanıyor. Genellikle resmi kuruluşlar, güvenlik birimleri, istihbarat örgütleri telefon dinlemesi yapar diye düşünülürdü. Ancak artık hemen herkes çok farklı nedenlerle telefon dinlemesi yapıyor. Bunda gelişen teknolojinin de payı büyük. Artık telefon dinleme çeşitli yöntemler ve telefon dinleme programları nedeniyle kolaylaşınca herkes birbirini dinler hale geldi.

Elbette insanların telefonlarının dinlenmesi oldukça kötü bir şey.  Hiç kimse bir başkasıyla özel olarak yaptığı görüşmelerin başkaları tarafından isteği ve bilgisi dışında dinlenmesini istemez. Bundan rahatsız olur. Hatta psikolojisi bozulur.

Ancak herkes dinlenmekten rahatsız olsa da başkalarını dinlemekten rahatsız olmuyor.

Bazen insanlar telefon dinlemeyi çok masum gerekçelerle yaptıklarını, ya da kendi güvenliklerini sağlamak için yaptıklarını söylüyorlar. Kimisi bir yakının başına bir şey gelmemesi için, kimisi bir yakının yanlış bir şey yapmasını istemediği için telefon dinlemeye başvuruyor.

Bunun için telefon dineleme programları yaygın olarak kullanılıyor. Telefon dinleme yazılımı satan çok çeşitli online siteler mevcut. Bunlardan biri de: www.telefondinlemeyazilimi.net

Elbette insan kimsenin bir başkasını dinlemek zorunda kalmadığı bir dünya istiyor. Ancak bazen insan buna mecbur kalabiliyor. Bu tür durumlarda iyi bir telefon dinleme programı almanız işinizi görebilecektir. Bunlara casus yazılım da denmekte.

Sony, iPhone, Samsung, Nokia vb her telefon için bir casus yazılım bulmak mümkün. Eğer böyle bir şey yapmak zorunda kalırsanız en azından telefon dinleme programınızı sabit bir yere sahip bir firmadan almanızda fayda var.