Bağımsız, özgür ve alternatif yayınların yaşaması ve gelişmesi gerektiğini düşünüyorsanız, onlardan biri olmaya çalışan Demokrat Haber'e Patreon.com'un bu sayfasından destekte bulunabilirsiniz.

Patreon.com, Demokrat Haber gibi içerik oluşturucuların bağış toplamasını sağlayan Dünya çapında bir “kitlesel fonlama” sitesi. Biz de bu sayfa aracılığı ile Dünya'nın her yerinden dileyenlerin ekonomik desteğini almayı umuyoruz.

MALUM MEDYADAN ŞİKAYET ETME ALTERNATİF MEDYAYA DESTEK OL

14 Ocak 2011'de "Kendine Demokrat Olmayan Haberler" hedefiyle yayına başlayıp, insanın, doğanın, hayvanların, nehirlerin, yaylaların, vadilerin, balıkların, kuşların, kadınların, gençlerin, yaşlıların, engellilerin, mağdurun, mazlumun, ötekinin, berikinin, herkesin sesi soluğu olmayı hedefledik.


Gösterilene, öğretilene, dayatılana, sızdırılana, verilene, istenilene göre hareket etmedik.


Bu zamana kadar 100'ün üzerinde gönüllü yazarımızın çok sayıda özgün makalesine, gönüllü muhabirlerimizin ana akım medyanın görmezden geldiği konulardaki birçok haberine yer verdik. Bazılarını Patreon sayfamızın "Posts" bölümüne de eklediğimiz özgün içerikler ürettik.


Sitemize 3 defa Türkiye'den erişim engeli getirildi. Engellenen alan adımızda küçük değişiklikler yaparak yolumuza devam ettik. Çünkü, medyanın tek sesli hale getirildiği bu baskıcı ortamda siyasi, ekonomik, her türlü zorluğa rağmen yayına devam etmemiz gerektiğine inandık.


Birçok konuda yetersiz kaldığımızın farkındayız. Bunun en büyük nedeni tahmin ettiğiniz gibi maddi koşullarımız.


Her ne kadar Demokrat Haber'deki haber, köşe yazısı, röportaj gibi içerikler okur ve dostlarımızdan gönüllü ve ücretsiz olarak geliyor olsa da, bize gelen içeriklerin düzenlenmesinde, diğer kaynaklardaki içeriklerin taranıp yayın ilkelerimize uygun hale getirilip yayınlanmasında mesleği ve geçim kaynağı medya olan bazı arkadaşlarımızın ücretli editörlüğüne ihtiyaç duyuyoruz.

Yayınımızı sürdürebilmek için ekonomik desteğinize ihtiyacımız var.

SİZ DEĞİLSENİZ KİM? ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?

Demokrat Haber'e katkı vermek istiyorsanız Patreon.com sitesinin bu sayfası aracılığıyla destek olabilir, bu desteği istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

ŞİMDİ DESTEK OLMAK İÇİN TIKLAYIN >>>