Egesoy Nakliye ve Depolama olarak hizmetini verdiğimiz ofis taşımacılığı oldukça tecrübe ve güven isteyen bir iştir. Bu yüzden herkesin yapabileceği bir iş değildir. Ofis taşımacılığını özetleyecek olursak, bulunduğunuz iş yerinizi başka bir yere taşıma işlemidir diyebiliriz. Çeşitli nedenlerle insanlar işyerlerini değiştirmek isteyebilir. Bu nedenle bir nakliyat firmasına ihtiyaç duyarlar. Çünkü taşınmak sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Oldukça deneyim ve dikkat isteyen özenle çalışılması gereken bir iştir. O yüzden işini hakkıyla yapmak çok önemlidir. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda sürdürdüğümüz çalışmalarımız her zaman eşyalarınızı en güvenli ve zamanında teslimini gerçekleştirme üzerinedir. Biraz daha açıklayacak olursak; ofisinizi taşımaya karar verdiğinizde firmamızla iletişime geçtiğiniz taktirde ilk olarak görevlendirdiğimiz personellerimiz eşya tespitinde için gelirler.

Hangi ürünü ne şekilde, nasıl paketleyeceklerine dair bir planlama yaparlar. Daha sonra bulunduğunuz adresteki eşyalarınız deneyimli ve işine gereken değeri veren personellerimiz ile paketleme ve ambalajlama işlemini gerçekleştirir. Bizim taşıma esnasında kullandığımız bir yöntemde asansörle taşımadır. Eşyalarınız ağırlık olarak fazla ve çok sayıda olursa asansörle taşıma yöntemi bizim için çok daha rahat ve uygun olmaktadır. Ofis taşımada genelde ofis içinde mobilyalar ve özel evraklar bulunur. Onun dışında eğer duvara monte edilmiş herhangi bir raf vb. tarzı eşyalarınız varsa personellerimiz kolayca söker ve yeni adresinize de monte işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilir. Özel evrak, işle ilgili herhangi bir belge veya size ait başka özel eşyalarınız bilginiz doğrultusunda cinsine doğru ayrı ambalajlarla paketlenir üzerlerine not edilir. Bu doğrultuda eşyalarınız kullanmış olduğumuz kamyon, kamyonet, tır vb. araçlarımız yardımıyla taşınacağınız adrese bırakılır.

Bırakılma işlemi yaparken de gene aynı özenle eşyalarınız dikkatlice bulunan kata çıkarılır ve sizin isteğiniz doğrultusunda istenilen yere bırakılır. Biz bunları yaparken sizde eşyalarınızın taşınma stresini yaşamadan rahat bir şekilde normal hayatınıza devam edebilir ve eşyalarınızın taşıma sırasında da güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

Eşyalarınızı size teslim ettikten sonra eğer monte yapılması gerekiyorsa bunu da deneyimli personellerimiz sizin için yapıyorlar. Sizinse yapmanız gereken tek şey hiçbir taşınma kaygısı yaşamadan memnuniyetinizin tadını çıkarmak. Eğer sizde stressiz bir taşınma süreci yaşamak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey firmamızla iletişime geçmek.