Arpa ezme makinesi sayesinde tarımsal üretimi daha nitelikli ve daha verimli bir hale getirme fırsatını elde edebilirsiniz. Hem tarımsal üretim hem de hayvancılıkta kullanılabilecek olan bu teknik destekler hem zamandan tasarruf etmenizi mümkün kılmaktadır hem de olabildiğince hızlı bir biçimde yem üretim aşamasını gerçekleştirmenizi sağlar.

Fiyat Aralığı Makul Müdür?

Arpa ezme makinesi fiyatları kapsamında fiyat aralığı makul yapısı ile memnun bırakmaya devam etmektedir. Sunulan fiyat aralığının makul yapısının yanı sıra sunulan ödeme kolaylıkları da bu aşamada büyük bir destek sunmaktadır. Kapıda ödeme ve kart ile ödeme seçenekleri aktiftir. Kart ile ödeme seçeneklerinde farklı taksit fırsatlarından istifade etme hakkınız da olacaktır!

Makinenin Teknik Unsurları

Arpa ezme makineleri tasarım yapısı ve kullanım kolaylıkları ile işletmelerin vazgeçilmez parçaları arasında yer almaktadır. Yer alan teknik unsurlardan bazıları şu biçimde sıralanır;

  • Kişilerin bu makine ile tahılı işleyerek civciv yemi üretme aşamasından inek yemi üretme aşamasına kadar birçok farklı fırsattan istifade etme hakkı olacaktır.
  • Sistem kapsamında yer alan çelik materyal ısıl işlemden geçirilmiş ve hijyen olduğu kanıtlanmıştır. Bu nedenle üretilen ürünün temizliğine dair asla aklınızda bir soru işareti kalmayacaktır.
  • Bir saat içerisinde 700 kg ile 1000 kg arasında ezme işlemi yapılabilmektedir. Ezme adımlarının hemen sonrasında performans kıyaslaması yaptığınız zaman geleneksel metotlardan çok daha karlı konumda olduğu fark edilmektedir.

Tarimmakinasi.com sayesinde bu derece nitelikli bir teknik sisteme sahip olan makineye olabildiğince makul bir fiyat seviyesinde erişme imkanını elde edeceksiniz.

Makine Garantili Midir?

Tarım Makinası tarafından satışa çıkarılan tüm ürünler gibi bu ezme makinesi de 24 ay garantilidir. Makinede bir aksaklık meydana geldiği anda direkt olarak firma ile iletişim kurabilirsiniz. Firma size gerekli olan teknik desteği eksiksiz biçimde sağlayacaktır. Konuya dair bir sorun meydana gelmeyecek, süreç hem yedek parça hem de teknik ekiplerin bulunduğunuz ile ilçeye yönlendirilmesi ile tamamlanacaktır. Makine garantili yapısı ile uzun vadeli kullanımı da mümkün kılar. Yedek parça temini konusunda 10 senelik bir garanti sunulur.