Saçlarının daha uzun ve güçlü olmasını isteyenler için sugar hair vitamin takviyesi, kalıplardan farklı şekilde size yarar sağlayacak kapsamlı bir üründür. Saç yapısını içten besleyerek on kalıcı bir şekilde güç veren ürün, tahmin edeceğinizden daha etkili biçimde kendisini gösterir. Çünkü saça hücresel düzeyde etki eder ve yapılandırmasına olumlu anamda katkı sağlar. Güçlü bir derinin saç sağlığındaki önemi dikkate alındığında vitaminin kapasitesi daha iyi anlaşılacaktır.

Sugar Hair Nasıl Satılır?

Saç vitamin ürünü olan ve Türkiye satışları için özel tasarlanan şişesinde satışa sunulan , aracı firmadan kolayca temin edilebilmektedir.

İçeriğinde Ne Var?

Vitamin yönünden zengin olan üründe saçı yapılandırma konusunda etkili olan A- C-E- B6 vitaminleri yer almaktadır. Biotin, Hindistan cevizi ile güçlendirilen özel formülleri, saçlarınızın ideal görüntüsüne kavuşmasında gereken desteği sağlayacaktır.

Kimler Bonvita Hair Kullanabilir?

Saçı hiç uzamayan ya da uzamasını beklerken seneler geçen kişiler, takviye oalrak bu ürünü kullanabilmektedirler. Makine ile devamlı işlem gören, boyanma miktarı normalin çok üzerinde olan, çok fazla açıcı kullanılan saçlarda beslenme konusunda ciddi sorunlar oluşabilir. Yeterince iyi besin alamayan saç kökleri uzama bakımından da çıkmaza girecektir. Bu gibi durumları yaşayan ve hamile- emziren kadınlar dışında herkes vitamin desteğini alabilir. Vücudun ihtiyacı olan bazı vitaminleri de tamamlaması nedeniyle güvenle alınabilecek bir üründür.

Kullanımı Nasıl Olmalı?

Sabah akşam birer kere alınması gereken vitaminler, ilk başlangıçta 15 günde bitecektir. İsteğe göre bu süre içinde bitirebilir ya da daha iyi etkisini göstermesi adına devam edebilirsiniz. Aylık kullanım talebi olduğu zaman 60 adet alınması gerekmektedir. Ancak her şekidle kullanım talimatlarının da dikkate alındıktan sonra alınması önerilir.

Orijinal Olmayan Ürünü Nasıl Anlarım?

Bazı satış noktalarında sahte satış nedeniyle sağlık sorunları olabilmektedir. Bunun önüne geçmek için hologram ve fatura detaylarına dikkat etmeniz önerilir. Eczane ve aktarlarda yer almayan ürünü site üzerinde güvenle temin edebilirsiniz. Platform üzerinden gerçekleşen tüm satışlar, birtakım denetimler sonucu sunulan ürünler için zemin yaratmaktadır.

Kargo ve Fiyatlar

Bonvita Sugar Hair kullanıcıları için merak edilen bir konudan bahsetmekte yarar var. Kutu ve kargo ücretlendirmesi beraber şekilde fiyatlandırma yapılmaktadır. Buna göre, tek bir kutu-30 adet almak isterseniz 49” ürün fiyatı ve 10” kargo ücreti olacaktır. İki kutulular 60 adetli olarak 89” ürün fiyatı ve yine 10” ücret vardır. Üç kutu olarak mak isterseniz de 90 adet vitamini 119”’ye alırsınız. Kargo ücreti bu satışta olmaz, ayrıca sürpriz hediyeler vardır. Ancak ilk kez satın alanlar için 3’lü almak soru işareti olabileceğinden bir ya da iki kutuyla başlamaları önerilir. Sonra devam edilmek istenirse en avantajlı paket 3 tane kutu olan satış olacaktır.