Günümüzde teknolojinin bize sağladığı imkanlar sayesinde daha rahat ve kolay bir gündelik hayat yaşamaktayız. Bu imkanlar sayesinden bir çok iş gücünden ve zaman kaybından da kurtulduğumuz muhakkak. Ailemize işimize ve sevdiklerimize teknoloji sayesinde daha fazla zaman ayırabiliyoruz. Teknolojinin her alanda gösterdiği gelişmeler var. bunlardan biride sıhhi tesisat alanında gösterdiği gelişmelerdir. Su kaçağı tespiti konusunda birçok yenilik ve kolaylığı bize sağlayan teknolojik gelişmeler, bir çok maddi ağırlıktan da bizi kurtarmış durumdadır. Eskiden yapılan su kaçağı bulma işlemlerinde sadece evinizdeki yapı malzemeleri değil, tesisatınızın kendisi de hasar görmekteydi. Buda bir çok maddi zahmete sizi sokarak maddi açıdan zorluklar yaşamanıza sebep olmaktaydı. Üstelik su kaçağı onarılmadığı taktirde yine maddi olarak aile bütçenizi sarsacak fatura artışlarına sebep olmaktaydı.

Su kaçağı sizin yaşam alanınız dışında başkalarının da yaşam alanını olumsuz etkileyerek ikili ilişkilerinizi de zedelemektedir. Komşularınızın da duvar ve tavanlarında küflenme sararma ve dökülmelere neden olarak gündelik hayatlarını negatif yönde etkileyen bir sorun haline gelecektir. Ertelenmemesi ve ihmal edilmemesi gereken bir sorun olan su kaçağı; su kaçağı tespiti ve onarımı yapılmadığı her geçen gün daha büyük tehlikeleri barındırabilir. Su baskınlarına kadar neden olabilecek ihmaller, küçük bir çatlağın büyüyerek daha büyük sorunlara neden olacağını bir soruna dönüştürebilmektedir. Ayrıca tesisat borularının zemin altından geçmesi evlerinizdeki parkelerin kabarmasına ve döşemelerinizin kalkarak zarar görmesine neden olabilmekte olan su kaçakları, ilerlediği taktir de değişimlere sebebiyet verebilecek derecede büyük hasarlara neden olurken, aile bütçenizi de etkilemektedir. Artık kolay ve hızlı bir şekilde yapılan kırmadan su kaçağı tespiti sayesinden şikayetlerinize anında geri dönüşler almanız mümkün durumdadır. İstanbul'un neresinde olursanız olun aynı gün içinde şikayetinize geri dönüşler sağlayarak su kaçağı tespitinizi gerçekleştiren gezici ekipleri ile Tufan Tesisat; araçlarında tam donanımlı ekipmanları ve işinin ehli çalışma ekibi ile kusursuz bir hizmet sağlamaktadır.

Akustik dinleme cihazları ve kameralı sistemleri sayesinde hemen su kaçağı tespiti yapılarak kaçağın neden olduğu kırık veya çatlağın büyüklüğüne göre müdahale edilebilmektedir. Geciktirilmeyip en kısa sürede şikayetini bildiren mağdur vatandaşların su kaçakları kimyasal malzemeler ile anında onarılabilmektedir. Geciktirilip gelecek zamana ötelenerek çatlağın büyümesine davetiye çıkarmanız mümkündür. Çok büyük kırıklarda işe borunun o kısmının değişmesi için ufak bir delik açılır ve bu delik yardımı ile değişim sağlanabilir. Eskiden olduğu gibi tüm evinizi inşaat alanına çevirmeden sizi en az mağdur edicek şekilde su kaçağı tespiti yapmak gelişen teknoloji sayesinde mümkündür. Üstelik hızlı ve kaliteli bir şekilde bu hizmet tarafınıza aktarılır.

Tufan Tesisat'ın, yılların verdiği tecrübesi ve ithal ettiği özel ekipmanları sayesinde su kaçağı tespiti korkulu bir rüya olmaktan çıkarken, verilen hizmetin kalitesi de artmaktadır. Müşteri memnuniyeti garantisi vererek pek çok rakibinden daha kaliteli bir hizmet verdiğini kanıtlayan Tufan Tesisat'ın uzman kadrosu baba mesleğini gelişen teknolojiyi de arkasına alarak her geçen gün büyüterek size daha iyi bir hizmet sağlamaktadır. Kırmadan su kaçağı tespitini dakikalar içinde yaparken, bütçenizi sarsmayacak makul fiyatlandırmalar ile de yüzünü güldürmektedir. Müşteri memnuniyet odaklı bir çalışma yürüten ve başarı prensipli bir ekibi bünyesine barındıran kuruluş 20 yıla aşkın süredir alanında sayısız başarılara imza atmıştır.

Su kaçağı aile bütçenizi ve gündelik hayatınızı olumsuz etkilerken bu etkilerin çevrenizdeki insanlara da yansıyor olması nedeni ile sosyal ilişkilerinizi de zedeleyebilen bir problemdir. Üstelik bulunduğu bölgede oluşturduğu kötü koku, nem ve rutubet sağlık açısından da çeşitli tehlikeler barındırmaktadır. Üstelik temiz su giderlerinde olduğu gibi pis su giderlerinde de görülen su kaçağı, uzman bir yardım alınmadığı ve su kaçağı tespiti yapılıp onarılmadığı müddetçe pis suda oluşan bakteriler ciddi tehlikeler taşımaktadır. Eskisi kadar zor ve meşakkatli şekilde onarımı olmayan su kaçakları şikayette bulunduğunuz aynı günde bile çözümlenebilen bir sorun haline gelmiştir.