Şu akıllı telefonlar çıktı çıkalı sosyal medya, elimizden dilimizden düşmez oldu. Sevdiğimiz bir yazıyı, fotoğrafı, haberi, müziği orada paylaşmak için can atıyoruz. Hatta bazen, sırf sosyal medyada paylaşalım diye bir takım aktivitelerde bulunuyoruz. Beğeniler arttıkça keyifleniyoruz, paylaşıldıkça daha da çok paylaşasımız geliyor. Az beğenildiği zaman utanıyoruz, moralimiz bozuluyor. Sağa sola, “Biraz önce bir paylaşım yaptım. Beğenmemişsin, beğensene?” diye telefonlar yağdırıyoruz. Sosyal medyada beğenilmek için her çabayı sarfediyoruz. Hoş bazen kendimizle de çelişiyoruz. Sosyal medyada beğenilsek ne olur, beğenilmesek ne olur henüz biz de ayrımına varamadık belki. Ama bir fenomen olmak için durmadan çalışıyoruz. İlk olarak Facebook ile başladı sosyal medya serüvenimiz. Sonra Twitter takip etti arkasından. İşte orada tanıştık “Fenomen” kullanıcı tanımını. Derken o kadar sardı ki bu fenomenlik benliğimizi, didinip durur olduk. Sahte hesaplar açtık yüzlerce, her birinden bir diğerinin paylaştığını beğenelim ki diğer kullanıcılar da görsün istedik. Son zamanlarda bu fenomen olma dalgası hayatımıza giren diğer bir sosyal medya İnstagram’a sıçradı. İnstagram hesabına takipçi satın alma ile fenomen olmak devam ettiriliyor.

Bu fenomenliğin çok avantajları var aslında. Sıradan bir kullanıcıysanız, instagram takipçi satın alma ile fenomenlik avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik bu satışı yapan firma, diğer tedarikçilerin aksine gerçek takipçi satışı yapmaktadır. Bu nedenle gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Peki satın aldıktan sonra ne olacak? Fenomen olduktan sonra, ünlü markalar instagram üzerinden tanıtımını yapmanız için size sponsorluk teklif edebilir. Örnek ürün gönderebilirler, yeni ürünü kullanıp tanıtmanızı isteyebilirler. Markanın sosyal medya yüzü olabilirsiniz. Çeşitlendirebilirsiniz. Eğer, bir ufak bir tacir iseniz, ürünlerinizi sosyal medya üzerinden tanıtıyorsanız, yine takipçi sayınızı arttırarak Türkiye’nin hatta dünyanın her yerinden sosyal medya ile ürünlerinizi tanımalarını sağlayabilir, satışlarınızı arttırabilirsiniz.

İnstagram üzerinden takipçi satın alma doğru bir firma üzerinden yapıldığında çok yararlı sonuçlar doğurabilir. O yüzden bu firma, gerçek ve güvenilir takipçiler sattığı için gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Firmanın, referanslarına güvenebilir fenomen olma yolunda hızla ilerleyebilirsiniz.