, profesyonel olarak sizlere hizmet vermektedir. Her çift anne baba olma arzusuyla başvurmaktadır. Yapılan işlemler büyük bir titizlikle gerçekleşmektedir. Size kalan sadece gelip, kendinizi bize emanet etmektir. Bazen kadınların yumurtaları bebek için yeterli olmayabilmektedir. Bazen de erkeklerin spermleri kaliteli yapıya sahip olmayabilmektedir. Bizler laboratuvar ortamında sperm ve yumurtayı uygun şartlarda birleştirip, kadının rahmine yerleştirmekteyiz. Normal yollarla gebe kalamayan hastalara uygulanmaktadır.

Embriyo donasyonu, kadın ve erkekte üremelerini sağlayacak sperm ve yumurta olmadığı zamanlarda tercih edilmektedir. Hiçbir uygulama yapılamadığında, başkalarının bıraktığı sperm ve yumurta kullanılarak döllenme gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde anne ve baba olunmaktadır.

, çiftlerin tercih ettiği uygulamaların başında gelmektedir. Bu uygulamayla döllenen yumurtanın içinden alınan bir parça da kız ya da erkek olup olmadığı incelenmektedir. Sağlıklı bireyler rahatlıkla çocuk sahip olabilmelerine rağmen, kız ya da erkek seçiminde bulunmak için tüp bebek yöntemine başvurulmaktadır.

, sizin bütün sürecinizi takip altında tutmaktadır. Gerçekleştirilecek transfer sonrasına kadar her aşama da bilgi vererek heyecanınıza ortak olmaktadır. Aşamaları doktorunuzun güveniyle birlikte kolaylıkla atlatarak, sonucu keyifle almaktasınız. Bu zaman da bebek isteyen herkes başvurmaktadır.

Yumurta donasyonu, kadının anne olmasına engel olan yumurta üretememesi, menopoza erken yaşta girmiş olması ve hormanlarla ilgili sorun yaşayan kişilerde uygulanan bir yöntemdir. Başka donörün bıraktığı yumurtalar, eşinin spermiyle birleştirilerek döllenme gerçekleştirilmektedir. Kadının rahmi özel olarak ilaçlarla hazırlanır, döllenmiş yumurtanın sağlıkla gelişebilmesi için uygun şartlar oluşturulmaktadır. Daha sonra transfer işlemi gerçekleştirilir ve diğer hamileler gibi gelişmesi gözlenmeye başlanmaktadır.

Sperm donasyonu, erkeklerin sperm üretemediği durumlarda tercih edilmektedir. Bu aşama da öncelikle erkeğin testisinde TESA yöntemi, iğneyle çekme yolu denenmektedir. Bir diğer yolu da TESE yöntemiyle parçada sperm aranmaktadır. Her iki yöntemle de elde edilemiyorsa, donörden sperm alınır ve kadının yumurtasıyla döllenme sağlanmaktadır. Kadının da yumurtası ilaçlarla ve iğneyle büyütülerek gelişmesi sağlanır. Bu gelişim sonrası yumurtalar toplanıp uygun şartlarda alınan spermle birleştirilerek kadına transfer edilmektedir. Bu şekilde hamilelik süreci başlamış olmaktadır.