Su kolay ulaşılabilen bir kaynak olsa da aslında sağlıklı ve lezzetli soya ulaşmak o kadar kolay değildir. Şebeke ve borular yardımı le evimize elimizin altına kadar gelen sular ne yazık ki insan sağlığı açısından en önemli bir tehdit unsuru olmaktadır. İçerisine birken mikrop, çamur ve parazitler vücudunuza su vasıta ile girerek çeşitli hastalıklara neden olmaktadır. Bu nedenle Sırma Su İstanbul Bayii distribütörlüğünü yaptığımız firmamız bünyesinde hazır ve damacana su satın alabilirsiniz

İçe Suyu Satın Alırken Nerelere Dikkat Edilmeli

Ülkemizde musluk suyunu kalitesinin düşük olmasında dolayı neredeyse herkes satın alma su içiyor. Dolayısı ile birçok kimsenin aklına iyi de olsa hazır su içerken nelere dikkat etmeliyiz sorusu geliyor. Bakkallarda marketler neredeyse elimizin altında diyeceğimizi hazır sular da çoğu zaman kalitesiz olmaktadır. Bu nedenle hazır su satın alırken de   bazı faktörlere göz önünde bulundurmanız gerekiyor.  Bu faktörler şu şekilde sıralanabilir

  • Çoğu kimse hazır suların kalitesini aynı zannetmekte ve fiyata göre seçim yapmaktadır. Ancak fiyat su satın alırken de mutlaka Sağlık bakanlığı tarafından onay almış ve üretimine izin verilmiş markaların suların almaya gayret edin.
  • Suyun üzerinde mutlaka ruhsat numarası ve üretim tarihi ve son kullanma tarihi gibi bilgilerin olmasına özen gösterin.
  • Özellikle damacana sular yapılan yeni düzenlemeler ile h plastik şişle yerine cam şişelerde satılmaktadır.
  • Cam şişelerin kapağının üzerinde suyun markası, emniyet bandı olması gerekiyor.
  • Damacanın üzerinde suyun markasının logosu kabartılmış ve   olmalıdır.
  • U berrak ve saf su olmalıdır. Damacana ya da suyun şişesinin hava almanız sızdırmaz olması gerekmektedir
  • Sırma Su İstanbul Bayii gibi güvenilir firmalardan su satın almalısınız
  • Hangi Marka Suları Tercih Etmeliyiz

Basit bir hizmet gibi görünse de hazır su satış hizmetleri evinize gelene kadar meşşakatli ve uzun süreçlerden geçmektedir. Yani günümüzde piyasada satılan her marka suyunu aynı kalitede ve özenle üretilmediğini aklınızda bulundurun: bu nedenle doğru seçim sadece gözlemleyerek olur. Yukarıda kaliteli suyun nasıl olduğunun çok az da anlattık ancak suyu size ulaştıran marka ya da firmaya da bu hususta çok büyük görev düşmektedir. Sırma Su İstanbul Bayii olarak size en lider ve güvenilir markaların suyunu tüketmenizi sağlıyoruz.

https://www.marsu.com.tr/