Günlük yaşantımızın en popüler sitelerini karşınızda bulmaya hazır mısınız? Dünyanın en özel haberlerini toplamış olduğumuz bu sitemizde birçok kişinin hayatlarını daha yakından inceleme şansına sahip olabileceksiniz. Son zamanların en popüler haberleri ile sürekli karşınıza çıkacağımız bu ortamda bilmediğiniz bütün soruların cevaplarını yakından inceleyebilirsiniz. Tüm imkânları seferber ettiğimiz bu sitenin ana unsurlarını bulabilmek için size göstermiş olduğumuz linklere tıklamanız lazım.

Silah Oyna severler arkadaşlarımız için yine çok güzel bol savaşlı maceralar sizleri beklemektedir. Bugün sizler için yüklediğimiz ‘Uzay Savaşları’ kategorimizde yer alan bir oyunu sizlere takdim edeceğim. Silah, asker, polis, çatışma, savunma, strateji gibi aklınıza gelebilecek her türlü koreografiden uygulamalarımızı bulabileceksiniz. Biliyorsunuz ki silah ve savaş iyi şeyler değildir lakin insanoğlu olduğumuzda böyle bol aksiyon ve macera duygularını tadabilmek kanımıza işlemiştir.

Gerçek hayatımızda bunu yaşayamadığımızdan sizlere bu anı oyunlarla aktarmaya çalışıyoruz. Helikopter Savaşta Oyununda sizlerde mücadele vermek istiyorsanız link adresimize tıklayıp giriş yapınız. Yüklenince ekrana belirlenen ekranda ‘SİNGLE PLAYER’ yazısına tıklayıp karşınıza gelecek olan gezegenlerden sadece ilk etapta dünyayı seçebilirsiniz.

Seçiminizi yaptıktan sonra sağ taraftaki ‘START’ sekmesine basıyorsunuz. Daha sonra savaşın karşılıklı başladığında ekranda belirlenen kartları seçerek rakibinizi yok etmeye ya da kendi uzay geminizi inşa ederek uçuşa geçeceksiniz. Kartların her birinin farklı özelliklere sahip olduğunu bilmeniz gerekiyor. Duvar çektiğinizde o duvarı yıkmadan düz ateş atamazsınız, ya da roket yönlendirici radar konulduğunda havadan atılan roketin hedefi tutması imkânsızdır çünkü roket yönlendirici yönünü değiştirecektir.

Canınız indiğinde tamir edebilir onun koyacağı düşmanların önüne mayın koyarak onları havaya uçurabilirsiniz. Bu şekilde ilerleme kaydederek yok edebilirseniz seviye atlayarak bir diğer gezegenlerde oynama şansına sahip olacaksınız. Topladığınız ‘SKİLL POİNTLERLE’ bölüm seçme yerine geldiğinizde orada ‘UPGRADE’ kısmına gelerek kullandığınız askerlerin güçlerini yükseltme imkânına sahipsiniz. Tank Savaşları Yükseltme olunca daha fazla atak yapabileceklerdir. Farklı gezegenlere geçiş yaptığınızda onlar sizlerden daha güçlü olacağını göreceksiniz fakat bu strateji oyunumuzda gücün değil pratik zekânın ve taktiksel olayların ön planda olduğunu vurgulamak istiyorum. Sizlerden güçlü dahi olsalar yapacağınız taktiklerle onları yıkabileceksiniz. Örneğin; size mayın koyarak tuzak bıraktıklarında en ucuz askeri sürünüz ki paranız boşa gitmesin. Ya da radar koyduklarında yine en ucuz roket atarı bırakmanız gerekiyor.