Sevgiliye güzel sözler makalesinde sevgiliye gönderebileceğiniz en güzel kısa sözler 2021 ve sevgiliye romantik güzel sözler bulabilirsiniz.

Sevgiliye Güzel Sözler

Her sabah yüzümde saçma bir tebessümle uyanıyorsam; bil ki sebebi sensin.

Hayatta bize ne getirirse getirisin sen ol yanımda birlikte olalım, biz olalım.

Gece olunca bakıyorum kapkara gökyüzüne. Sonra bir yıldız kayıyor, diyorum işte umut orada. Her sabah yanımda olacak olan umut tam da orada.

Şimdi üzülüyoruz ya bir şeyler olmuyor diye, gün gelecek o şeyler olmadı diye mutlu olacağız.

Oturdum bir yol kenarına bir cebimde hayal kırıklıklarım bir cebimde umutlarım. Muhasebe yapıyorum işte anlasana gelen mi çok giden mi?

Çok sevdim ben her şeyi. Onlar sevdi mi bilemem. Zaten insan sadece sevdiğinden emin olabilir. Sevildiğinden asla.

Gözünü aç işte tıpkı yeni doğan bir bebek gibi. Başla işte her şeye yeniden, hiçbir şey senden kıymetli değil ki anlasana.

Dilinde olmasın umutların. Yüreğinde olsun hep. Her kötü günün sonunda mutlu sona değil, mutlu başlangıçlara inan.

Yıldızlar o kadar kalabalık ki geceyi aydınlattığını sanıyor. Oysa güneş öyle mi? Tek başına tüm dünyayı aydınlatabilir. Boş ver kuru kalabalıkları sen ve kocaman yüreği aydınlatacak hayatını unutma.

Senden daha güzeli var mıdır bilmem. Çünkü ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım. Tıpkı Mecnun gibi senden başkasını güzel görmedi yüreğim.

Seveceksen deniz gibi sev. Sonsuz ol, derinliklerini kimse bilmesin.

Duymak istediğin tek şey umutlarının gerçek olacağı ise bil ki bugün olmasa da yarın hepsi olacak. Yeter ki inan.

Hayat inişli çıkışlı, mutlu ya da üzgün bir şekilde geçiyor. Zamanla insanlar anlıyor ki sevdiğimiz insanlar oldukça kıymetli. Çünkü hayatta ölüm denilen bir gerçek var. Ancak bunun için karamsar olmaya gerek yok. Sevgiliye güzel sözler ile jestler yapabilir, onları mutlu edebilirsiniz. Söz konusu mutlu olmak ya da mutlu etmek ise insan bunu ertelememelidir. Sevdiklerinize güzel sözler söyleyebilir ya da elinize telefonunuzu alarak güzel mesajlar atabilirsiniz. Unutmayın ki mutluluk ve sevgi her zaman paylaşarak çoğalır. Derin üzüntüleri bir kenara bırakıp neden mutlu olmayı denemiyorsunuz. Sizler sevdiklerinizle birlikte her anı değerli kılabilirsiniz. Bunun için hiçbir zaman sevginiz göstermekten çekinmeyin.

Sevgiliye güzel sözler paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Daha fazlası için: https://www.eguzelsozler.com/Formun Üstü

Formun Altı