Bilinen en iyi markalar arasında yer alan Arçelik, ayağınıza kadar geliyor. 7 gün 24 saat boyunca hız kesmeden ve ara vermeden hizmetine devam eden Arçelik servis sayesinde bozulan klimalarınızda ve diğer tüm markaya ait ürünleriniz kısa sürede onarım ve bakıma uğrayabiliyor. Servis bul üzerinden kolaylıkla erişim sağlayabileceğiniz servis sayesinde klimalarınız hakkında endişe duymanıza gerek kalmıyor. Arçelik klima modelleri oldukça yüksek kalite standartlarına sahip modellerdir. Ancak çevresel faktörlerden ötürü ya da yanlış kullanım sonucunda meydana gelen arızaların bir an önce giderilmesi için Arçelik klima servisi 7/24 aktif bir şekilde hizmetini daim ettiriyor. Tamamen güvenilir bir şekilde hizmet almanızı sağlıyor.

Arçelik Arıza Kodları

Arızaların derhal giderilmediği durumlarda çok daha ciddi sorunlar meydana gelebilir. ciddi sorunlarla uğraşmamak adına Arçelik arıza kodları devreye giriyor. Arçelik çamaşır makinesi arıza kodları genellikle H2 olarak bilinir. Arçelik klima arıza kodları ise H1 olarak bilinir ve personeller arızayı daha kolay çözümler. Baş harfleri ve numaralarına göre arızaya ulaşmak daha kolay bir hal alır.

Arçelik Klima Arıza Kodları

Klima arıza kodları her zaman bilinmesi gereken ve en çok karşılaşılan arıza kodlarıdır. Isıtıcı ürünlerde meydana gelen kodlar genellikle panelde H3 olarak karşınıza çıkar. Böylece Arçelik klima uzmanları da kodlara bağlı kalarak sorunu çok daha kısa sürede çözüme kavuşturarak müşterilerini memnun ederler. Arçelik klima arıza kodları arasında H3 koduna rastlanması oldukça olağan ve sıradan bir durumdur. Baş harfleri ve numaralardan oluşan bu kodlar sayesinde sorunun ne olduğu çok daha kolay ve hızlı bir şekilde anlaşılıyor ve çok daha verimli bir şekilde çözülüyor.

Arçelik Bulaşık Makinesi Arıza Kodları

Isıtıcı özelliklere sahip olan ürünlerde H3 kodu arıza kodu olarak görünür. Özellikle de Arçelik bulaşık makinesi ürünlerinde meydana gelen arıza kodlarından birisidir. Arçelik bulaşık makinesi arıza kodları, panellerde H3 şeklinde görünür ve kolayca anlaşılır. Bulaşık makinesi arıza kodları çamaşır makinesindeki gibidir. Böylece ekip personelleri de sorunun ne olduğunu daha hızlı bulabilir.

Arçelik Çamaşır Makinesi Arıza Kodları

Arçelik çamaşır makinesi modelleri oldukça uzun ömürlü olan modellerdir. Arçelik çamaşır makinesi arıza kodları içerisinde de H3 görünmesi oldukça normaldir. Çamaşır makinesi arıza kodları bu şekilde H harfi ve 3 rakamıyla kodlanarak sorunlar etkili bir şekilde çözülür ve arızalar verimli bir şekilde giderilmiş olur. Böylece müşterilerinin uzun süre boyunca beklemelerine de engel olmuş olurlar.