Daha önce kadro dışı bırakılan Serdar Aziz, Fatih Terim’in kendisine kadroda ihtiyaç duymadığını bildirmesi üzerine Antalya kamp kadrosuna alınmayacak.

Fatih Terim’in kararını Serdar Aziz’e bildiren yönetimin oyuncunun satılmasına karar verdiği öğrenildi.

Serdar Aziz ve Kariyeri

1990 Bursa doğumlu olan milli futbolcu kariyerine de Bursaspor altyapısında başladı. İlk profesyonel sözleşmesini de Bursaspor’la 2006 yılında imzalayan Serdar Aziz, 10 yıl boyunca yani 2016 senesine kadar Bursaspor’la olan sözleşmesini sürdürdü. Bu süre içinde 2007-2008 sezonunda Merinosspor’a 1 yıllığına kiralanan futbolcu, Bursaspor’da 137, Merinosspor’da 11 maça çıktı.

2015-2016 sezonunun sonunda Galatasaray’la 4 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Aziz, yeni takımında 33 karşılaşmaya çıktı. Profesyonel kariyerinde kulüp takımlarında toplam 181 maça çıkan Serdar bu maçlarda 10 gol kaydetti.

Milli takım kariyeri ise 2006 yılında ilk olarak giydiği Türkiye U-16 takımıyla başladı. 2014 yılına kadar milli takımın bütün yaş gruplarında forma bulan futbolcu, A millî takımı formasını ilk kez 16 Kasım 2014 tarihinde Kazakistan karşısında giydi. A milli takımda toplam 17 maça çıkan ve 2 gol kaydeden oyuncu, yaş gruplarındaki milli takımlarla beraber toplam 75 kez milli formayı sırtına geçirdi ve toplam 3 gol attı.

Serdar Aziz’in Taliplileri

Stoper mevkiinde görev yapan Serdar Aziz’e henüz resmi bir teklif gelmediği öğrenildi. Oyuncunun taliplerinin olacağı ve kendisine takım bulmakta zorlanmayacağı düşünülüyor. Milli takımda da forma giyen futbolcunun birçoğu defansta sıkıntılar yaşayan Süper Lig ekiplerinden birisiyle sözleşme imzalayacağı düşünülüyor. Galatasaray’la sözleşmesi devam eden oyuncu satılamazsa kiralık olarak verilmesi de düşünülebilir.

Bu konuda ve diğer önemli gelişmeler konusunda verdiğimiz linki ve takip edin. Bu şekilde takımlardaki gelişmelerden haberdar olmanız ve dilerseniz bahis kuponu hazırlamanız mümkün olacaktır.