Seksiyonel ve fotoselli kapı modelleri, kullandığınız alana göre ihtiyacınızı karşılayan, kendine ait özellikleri ve kullanım amacı bulunan kapılardır. Bu kapılar özellikle büyük alanlarda tercih edilen kapı modelleridir. İki kapı modeli de istenilen ölçülere göre hazırlanabilmekte ve büyük ölçüde yerden tasarruf etmenizi sağlamaktadır.

Seksiyonel Kapılar

, çatı ve yere paralel şekilde olarak yukarı doğru açılan, büyük ölçüde yerden ve enerjiden tasarruf sağlayan kapı türüdür. Bu kapılar paslanmaz çelik ve galvaniz ürünler ile üretilmektedir. Çalışma prensibi içerisine yerleştirilmiş ray sisteminin manuel ya da otomatik olarak harekete geçmesidir.

Seksiyonel kapılar genellikle depo, garaj kapıları gibi alanlarda kullanılmaktadır. Özellikle güneş ışığını almaması, içerideki sıcaklığın korunmasını sağlaması, kapı açılışı sırasında kapı girişinde herhangi bir daralma olmadığı için bu alanlarda sıklıkla tercih edilmektedir.

Seksiyonel kapılar monte edileceği yere uygun olarak üretildiği gibi dilenirse üzerine birçok farklı donanım da yerleştirilebilmektedir. Donanımlar çoğunlukla kapının açılış kapanış rahatlığı ve güvenlik içindir. Firmamızda gerçekleştirdiğiniz kapı tasarımında dilediğiniz donanımı kapınıza ekleyebilirsiniz.

Fotoselli Kapılar

Fotoselli kapı, cam ya da paslanmaz çelik çerçeve içerisine yerleştirilmiş cam ile üretilmektedir ve sahip olduğu radar sistemi sayesinde bir cisim yaklaştığında otomatik olarak açılan kapılardır. Bu kapıların açılıp kapanması için herhangi bir insan gücüne gerek duyulmamaktadır. Ayrıca kapılar ısı ve ses yalıtımı özelliğine de sahip olduğu için enerjiden büyük ölçüde tasarruf etmenizi sağlamaktadır.

Fotoselli kapılar kendi içerisinde mekanizma, kontrol paneli ve motor gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikler kapının çalışma hızını, rahatlığını ya da diğer unsurları etkilemektedir.

Seksiyonel ve Fotoselli Kapı Fiyatları

Kapalı mekanınız için amacına uygun olarak seksiyonel ve fotoselli kapıları tercih edebilirsiniz. Ancak tercihinizde kullanmak istediğiniz alanı ön planda tutmalı ve kapınızın amacınızı karşılayacak türde olmasını önemsemelisiniz. Firmamızda dilediğiniz boyut, özellikle ve renklerde kapı modellerini size sunmaktayız. Fotoselli ve hakkında görüşmek, detaylı bilgi alarak kapınızın üretimini gerçekleştirmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kaliteli ve hayalinizdeki kapı modeline sahip olmanızı sağlamaktayız.