Mekanik saatlerin icadı 14. Yüzyıla rastlıyor. 1500’lerde zembereğin bulunmasıyla, küçük boyutlu saatlerin yapımı mümkün oluyor. O günden bugüne, farklı şekillerde binlerce çeşit saat üretildi. Saat bir anlamda modern dünyanın sembolü, kol saati bugün zarif bir aksesuar niteliğinde. Dijital saatlerin ortaya çıkmasıyla, kronometre, dijital kamera, gps, barometre, radyo, televizyon, termal tarayıcı  gibi teknolojiler saatlerin içine taşındı. Özellikle Casio firması bu alanda teknolojik devrimler yarattı.

Swatch gibi markalar ise daha çok ünlü tasarımcıların, hatta ressamların tasarladığı ürünlerle tanındı. Bunların haricinde çok lüks saatler üreten markalar var. Çok ucuza temin edebileceğiniz kullanışlı ürünler var.

Saatinadresi.com, 40’tan fazla markanın ürünlerini internet üzerinden pazarlayan bir web portalı. Swatch, Casio, Dolce Gabbana, Emporio Armani, Diesel, Fossil, Adidas, Quantum, Romanson, Calvin Klein, Citizen, Lacoste, Hush Puppies, Momentus, Pierre Cardin, Seiko, Levis, Tommy Hilfiger ve daha pek çok marka, saatinadresi.com’da.  Bunun yanında, dilerseniz sitede güneş gözlüklerine de bakabilir, beğendiğinizi satın alabilirsiniz.

Sitede, bütün ürünlerde indirimler var. %20’den, %70’e kadar. Saat fiyatları çok uygun, öyle ki, diğer sitelerden ucuza çok kaliteli ürünleri satına alabileceksiniz. Site, beğendiğiniz ürünün benzerini veya farklı rengini size yollamıyor, istediğiniz ürünün aynısı kapınıza kadar geliyor. Eğer bir sorun yaşanırsa endişelenmenize gerek yok, çünkü saatinadresi.com, Konya’da faaliyet gösteren Işık Optik Saat mağazasının web uzantısı. Yani hiçbir dayanağı olmayan sıradan bir site değil.

Saatinadresi.com’a girin, emin olun saat modelleri ilginizi çekecek. (Advertorial / Tanıtım Haberi)