Saati sadece zamanı gösteren günlük bir ihtiyaç olarak görmeyen kişilerin, şıklığını tamamlamak için tercih ettiği Konyalı Saat Mağazaları birbirinden şık ve en son moda erkek saat modellerini, tasarlanan zengin içerikli web sitesi ile ayağınıza getiriyor.

Türkiye çapında 22 şubesi bulunan KONYALI Mağazacılık A.Ş. Perakende Saat Mağazaları, göz alıcı tasarımlardaki erkek saatleri modellerini daha fazla müşteri kitlesine ulaştırabilmek için, portföyünde bulundurduğu tüm markaları www.konyalisaat.com.tr adresi üzerinden saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Saati sadece zamanı gösteren günlük bir ihtiyaç olarak görmeyen erkeklerin, şıklığını tamamlamak için tercih ettiği Konyalı Saat Mağazaları en son moda erkek saat modellerini, tasarlanan zengin içerikli web sitesi ile ayağınıza getiriyor.

Erkek Saat Modelleri

Konyalı Saat Mağazalarını ziyaret ettiğinizde klasik ve spor tarzların ihtişamını yansıtan; Casio, Armani, Diesel, Lacoste, Swatch, Puma, Fossil, Seiko, Tissot, Tag Heuer, Guess, Dkny, Bulova ve daha bir çok ünlü markayı portföyünde bulunduran erkek saatlerini bir arada görmek mümkün oluyor. Quartz-Pilli, otomatik, kurmalı, kinetik makine aksanı olan erkek saatleri , farklı tasarım modelleriyle her zevke ve kıyafete göre kombinlenebiliyor. Konyalı Saat, erkek kol saatleri için kayış tasarımında kullanılan deri, iyon kaplama, altın kaplama, seramik, alüminyum, titanyum, çelik, 18 K altın gibi zengin materyallerle tasarlanmış erkek saat çeşitlerini, zamanın akışını kendilerine has stilleri üzerinden takip etmeyi sevenlerin beğenisine sunuyor. Erkek saatleri modellerinde kullanılan zengin renk yelpazesi yuvarlak, kare, oval, köşeli şekillerdeki kasa tasarımları ile birleşerek erkek saatlerine ayrı bir çekicilik katıyor.

Konyalı Saat Güvencesiyle Ücretsiz İade ve Değişim Hakkı

Konyalı Saat, zamanın akışını şıklık içerisinde takip etmeyi seven müşterilerinin beğenisine sunduğu erkek saatleri modellerinin %100 orijinal ürün olduğunu garanti ediyor. Satışa sunulan erkek  saat modelleri distribütör ve ithalatçı firma garantisi altında sunuluyor. Özellikle web sitesi üzerinden alışveriş yapan erkek müşteriler için pek çok kolaylık da bir arada sunuluyor. Satın alınan erkek kol saatleri , değişim istenirse, teslim tarihinden on dört gün (14) içerisinde Yurt İçi Kargo aracılığıyla iadesi yapılabiliyor. Ayrıca garanti kapsamı dışına çıkan durumlar olmaksızın (ürünün tahrip olması, kullanılması, bozulması vb.) saatinizi teslim aldığınız tarihten itibaren otuz (30) gün içerisinde size ürünü yollayan mağazanın adresine Yurt İçi Kargo ile değişim için gönderebilme hakkına sahip olabiliyorsunuz. Konyalı Saat web sitesini takip eden müşterilere kalite ve şıklık %50’ye varan indirimlerle sunuluyor.

İnternet üzerinden sunulan kolaylıkları www.konyalisaat.com.tr web sitesi adresinden inceleyerek, Konyalı Saat Mağazalarının orijinal ürün garantisi ile 7/24 alışverişin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Kredi kartına vade farksız 9 taksit imkanı, aynı gün kargo avantajı, uygun ödeme koşullarıyla çarpıcı ve şık olarak tasarlanmış erkek saatleri modellerinden istediğinizi hemen seçin.