günümüzde profesyonel işlere imza atmaya devam ediyor. Gerçek anlamda alüminyum bir lüks mü yoksa ihtiyaç mı ? Aslına bakarsanız gün geçmiyor bu tip sorularla karşı karşıya kalalım. Bilindiği üzere alüminyum doğrama sistemleri her mekanda rahatlıkla kullanılabilen ve uzun ömürlü bir malzemedir. Malzemenin iç yapısına bağlı olarak dayanaklı ve sağlam olduğu belirtebiliriz. Bu yazımızda firmayı tanıtırken, genel anlamda tercih sebepleri hususunda bilgiler paylaşacağız.

Neden tercih ediliyor ?

Öncelikle tercih sebebinin ilk sırasında dayanaklılık gelmektedir. Çünkü bir defa yaptırılıp uzun yıllar boyunca sıkıntısız bir şekilde kullanılmasına olanak sağlıyor. Böylece insanlar tarafından tercih ediliyor. Yapılan projelerde bu dediğimiz kanıt niteliğinde olduğunu belirtebiliriz. Diğer bir etken ise estetik olmasıdır. Estetik kişiden kişiye göre değişen göreceli bir kavramdır. Fakat piyasa koşullarında kabul görmüş bir yapı malzemedir. Bu nedenle insanların tercih listesinde ikinci sırada malzemenin estetikliği ve görüntüsü yer almaktadır. Diğer bir sebep ise bir çok proje kullanılıyor olmasıdır. Yani hangi yapı olursa olsun, alüminyum doğramayı tercih eden müşterilerin yaptığı piyasa araştırması neticesinde bu sonucun ortaya çıktığını net bir şekilde belirtebiliriz.

Neredeler kullanılıyor ?

Kullanım alanlarına baktığımız bir çok yapıyı sayabiliriz. Bunlardan her dikkat çekici olanı bina giydirme işlerinde yapılıyor olmasıdır. Binaların şık durmasını sağlayan ve yıllar boyunca güven içinde kullanılabilecek bir sistemdir. Bunlar dışında kompozit kaplama, , otomatik kepenk sistemleri, dükkan alüminyum giydirme sistemlerine kadar pek çok alanında aktif olarak kullanılıyor. Peki bunlar dışında yapılacak yerler yok mu ? Aslına bakarsanız inşaat yapılarının pek çok yerinde kullanılıyor. Örneğin büyük binaların dış cephelerinde görüntü amaçlı kullanılıyor. Hem hafif olması hem de estetik duruşu sebebiyle tercih ediliyor. İletişime geçmek için vakit kaybetmeyin...

Adres : Ahi Evran Mah.Sanayi Site.3.Cad 229.Sok No:5 Sincan/ANKARA

Telefon : 0312 268 71 21 - 

Faks : 0312 268 71 11

Mobil 1 : 0545 352 68 59 - 

Mobil 2 : 0507 821 35 44

Mail : rntaluminyum @ gmail.com